Team 2018-01-04T17:17:25+00:00
Loading...

Kikka Suomio

Toimitusjohtaja, Mastertason opettaja

Monen vuoden ajan Kikka valmensi niin koulu-, este- kuin kenttäratsastuksen kilparatsukoita menestyksekkäästi. Ratsukot pärjäsivät erittäin hyvin niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Kikka sai vuonna 2005 SRL:n kunniamaininnan ”Vuoden Valmentaja”. Kouluratsastuksen SM-kilpailuissa hopeamitali vuosina 2011 ja 2012 hevosella Flourian. Ratsukko oli Suomen kultamitalijoukkueessa pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa 2011. Vuodesta 2015 Kikka valmentautuu usean hevosen kanssa Englannissa Emile Faurien, Kyra Kyrklundin ja Richard Whiten kanssa.

Kilpailee kansainvälisellä tasolla.

Ratsastuskoulu Primuksen 10-vuotisjuhlassa syyskuussa 2017 Kikalle myönnettiin SRL:n hopeinen ansiomerkki.

Rosa Matinmikko

Tallimestari

Arthur Kottas

”Harmony is our goal”

I joined the Spanish Riding School as an Eleve in 1960. In 1968 I already became “Bereiter” and it was the shortest time ever, that any rider became a “Bereiter”

In 1981 I became “Chief Rider” and achieved this position in the shortest time. 1995 I became the “First Chief Rider” until my retirement from the SRS in 2003.

During my years as Chief Rider I also operated my own dressage stables at Tulbingerkogel in the Vienna Forest, where I trained many riders, who achieved great goals all the way up to the Olympics.

And now? Every new horse is a new experience!

Dominique Barthelaix

Dominique Barthelaix on ranskalanen esteratsastaja ja valmentaja. Itse hän on kilpaillut kansainvälisellä tasolla. Lisäksi hän on kouluttanut lukuisia estehevosia ja valmentanut menestyksellä ratsastajia ruohonjuuritasolta aina kansainväliseen menestykseen.

Leimallista Dominiquen oppilaille on tyylikäs, turvallinen ja hevosystävällinen ratsastustyyli, joka tuottaa hyviä tuloksia.

Nämä arvot ovat Team Primukselle tärkeitä ja siksi toivotamme ilolla Dominiquen mukaan Team Primuksen jäseneksi!

Kiki Nyberg

Kouluratsastuksen ”Grand old Lady” Kiki Nyberg on ollut mukana Primus Tallin valmennustoiminnassa vuodesta 2000 asti.

Kiki on vuosikymmenten ajan kouluttanut maassamme hevosalan ammattilaisia, hevosia ja kilparatsukoita. Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme ratsastustunteja Kikin ohjauksessa.

Harjoittelijat

Primus Tallilla on mahdollisuus työssäoppimiseen. Lisäksi mahdollisuus viikonlopputyöhön alalle hakeutuville nuorille.

Antti Savonjousi

Huoltomies

Antti ajaa Avant-traktoria, huoltaa ja äestää ratsastusalueet ja pihat. Hän korjaa, järjestää ja pitää Primuksen rakennukset ja ympäristön tip top kunnossa. Usein iltatallivuorossa.

Aina valmis auttamaan!

Dusse Stadigh

KTM, Hallituksen pj, Laskutus

Kikka on kouluttanut hevosiani ja valmentanut minua vuodesta 1990 asti. Kouluratsastuksessa kilpailukokemusta minulla on PSG-tasolle asti.

Käyn säännöllisesti Englannissa, jossa ratsuni on tanskalainen ruuna Marski (Romario EG, s. 2006). Marskilla Kikka on osallistunut kansainvälisiin kisoihin pikkukierrostasolla. Espoossa harjoittelen ruunalla Qurre (Quendrim, s. 2012).

Yhdessä Kikan kanssa yritämme kehittää yrityksen toimintaa jotta se olisi laadukasta, turvallista, yksilöllistä, ystävällistä, yhteisöllistä, hevosmiestaitoja kehittävää ja hevosen hyvinvointia edistävää.