Team2019-08-12T14:13:48+00:00
Loading...

Kikka Suomio

Toimitusjohtaja, Mastertason ratsastuksenopettaja

Monen vuoden ajan Kikka valmensi niin koulu-, este- kuin kenttäratsastuksen kilparatsukoita menestyksekkäästi. Ratsukot pärjäsivät erittäin hyvin niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Kikka sai vuonna 2005 SRL:n kunniamaininnan ”Vuoden Valmentaja”. Kouluratsastuksen SM-kilpailuissa hopeamitali vuosina 2011 ja 2012 hevosella Flourian. Ratsukko oli Suomen kultamitalijoukkueessa pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa 2011. Vuodesta 2015 Kikka valmentautuu usean hevosen kanssa Englannissa valmentajina maailmanmestari Charlotte Dujardin sekä Kyra Kyrklund ja Richard White.

Kilpailee kansainvälisellä tasolla.

Ratsastuskoulu Primuksen 10-vuotisjuhlassa syyskuussa 2017 Kikalle myönnettiin SRL:n hopeinen ansiomerkki.

Rosa Matinmikko

Tallimestari

Johanna Riihimäki

Tallimestari, ratsastuksenohjaaja

Johanna on vastavalmistunut ratsastuksenohjaaja, joka on koko lapsuutensa ja nuoruutensa harrastanut Primuksella. Ihana saada ammattiin valmistunut tuttu mukaan tiimiin!

Johanna osallistuu tallimestarin töihin ja opetustehtäviin erityisesti lasten ja nuorten tunneilla.

Johanna on aktiivinen oman ammattitasonsa kehittäjä ja kilpailee aktiivisesti. Hyvä esimerkki tuleville polville!

Kiki Nyberg

Kouluratsastuksen ”Grand old Lady” Kiki Nyberg on ollut mukana Primus Tallin valmennustoiminnassa vuodesta 2000 asti.

Kiki on vuosikymmenten ajan kouluttanut maassamme hevosalan ammattilaisia, hevosia ja kilparatsukoita. Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme ratsastustunteja Kikin ohjauksessa.

Harjoittelijat

Primus Tallilla on mahdollisuus työssäoppimiseen. Lisäksi mahdollisuus viikonlopputyöhön alalle hakeutuville nuorille.

Antti Savonjousi

Huoltomies

Antti ajaa Avant-traktoria, huoltaa ja äestää ratsastusalueet ja pihat. Hän korjaa, järjestää ja pitää Primuksen rakennukset ja ympäristön tip top kunnossa. Usein iltatallivuorossa.

Aina valmis auttamaan!

Dusse Stadigh

KTM, Hallituksen pj, Laskutus

Kikka on kouluttanut hevosiani ja valmentanut minua vuodesta 1990 asti. Kouluratsastuksessa kilpailukokemusta minulla on PSG-tasolle asti.

Käyn säännöllisesti Englannissa, jossa ratsuni on tanskalainen ruuna Marski (Romario EG, s. 2006). Marskilla Kikka on osallistunut kansainvälisiin kisoihin pikkukierrostasolla. Espoossa harjoittelen ruunalla Qurre (Quendrim, s. 2012).

Yhdessä Kikan kanssa yritämme kehittää yrityksen toimintaa jotta se olisi laadukasta, turvallista, yksilöllistä, ystävällistä, yhteisöllistä, hevosmiestaitoja kehittävää ja hevosen hyvinvointia edistävää.