Team2022-09-19T00:08:41+00:00
Loading...

Kikka Suomio

Toimitusjohtaja, Mastertason ratsastuksenopettaja

Monen vuoden ajan Kikka valmensi niin koulu-, este- kuin kenttäratsastuksen kilparatsukoita menestyksekkäästi. Ratsukot pärjäsivät erittäin hyvin niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Kikka sai vuonna 2005 SRL:n kunniamaininnan ”Vuoden Valmentaja”. Kouluratsastuksen SM-kilpailuissa hopeamitali vuosina 2011 ja 2012 hevosella Flourian. Ratsukko oli Suomen kultamitalijoukkueessa pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa 2011. Vuodesta 2015 Kikka valmentautuu usean hevosen kanssa Englannissa valmentajana maailmanmestari Charlotte Dujardin.

Vuonna 2020 tamma Quellita on noussut GP-tasolle. Savannah on kilpaillut Inter-II luokissa ja Romario pikkukierrostasolla. Kaikki hevoset ovat tasollaan sijoittuneet High Profile kisoissa Englannissa.

Ratsastuskoulu Primuksen 10-vuotisjuhlassa syyskuussa 2017 Kikalle myönnettiin SRL:n hopeinen ansiomerkki.

Dusse Stadigh

KTM, Hallituksen pj, Laskutus

Kikka on kouluttanut hevosiani ja valmentanut minua vuodesta 1990 asti. Kouluratsastuksessa kilpailukokemusta minulla on PSG-tasolle asti.

Käyn säännöllisesti Englannissa, jossa ratsuni on tanskalainen ruuna Marski (Romario EG, s. 2006). Marskilla Kikka on osallistunut kansainvälisiin kisoihin pikkukierrostasolla.

Yhdessä Kikan kanssa yritämme kehittää yrityksen toimintaa jotta se olisi laadukasta, turvallista, yksilöllistä, ystävällistä, yhteisöllistä, hevosmiestaitoja kehittävää ja hevosen hyvinvointia edistävää.

ANNA PARMA

Tallimestari

Harjoittelijat

Primus Tallilla on mahdollisuus työssäoppimiseen. Lisäksi mahdollisuus viikonlopputyöhön alalle hakeutuville nuorille.