Opettajat 2018-08-13T11:52:20+00:00
Loading...

MAIJU KINNULA

Vastaava ratsastuksenopettaja

Aloitin ratsastuksen siskojeni kanssa jo ihan pikkutyttönä. Harrastus vei mennessään ja tallilla vietetyn lapsuuden jälkeen oli luontevaa opiskella rakkaasta harrastuksesta itselleni ammatti. Olen opiskellut Ypäjän hevosopistolla vuosina 2001 2003. Ensin valmistuin hevosenhoitajaksi ja sitten jatkoin ohjaajaksi. Valmistumiseni jälkeen työskentelin Peikin tallilla ja sieltä vaihdoin Primus Tallille vuoden 2010 alussa. Tallilla mukanani kulkevat myös kaksi sekarotuista koiraa, Masi ja Maisa. Kotona odottaa vuonna 2016 syntynyt esikoiseni Väinö.

Toukokuussa 2012 valmistuin ratsastuksenopettajaksi Ypäjän hevosopistolla.

”Keskittymällä onnistuneisiin hetkiin opit enemmän. Ei kannata keskittyä tehtyyn virheeseen vaan suunnata katse seuraavaan liikkeeseen!”

MARJO LEHTINEN

Tallimestari ja ratsastuksenohjaaja

Ratsastuksen olen aloittanut 11-vuotiaana isossa ratsastuskoulussa. Reilun vuoden ratsastettuani rupesinkin pyörimään tallilla useana päivänä viikossa hevosia hoitaen. Monta vuotta harrastettuani aloin myös harrastuksen ohella tekemään työkseni tallihommia ja siitä sainkin kimmokkeen hankkimaan tältä alalta ammatin. Opiskelin Ypäjän Hevosopistolla vv. 2009-2011 valmistuen ratsastuksenohjaajaksi. Jo opiskelun aikana olin Primus Tallilla työharjoittelussa, joten talli tuli silloin tutuksi.

Keväällä 2012 aloitin tallimestarin työt Primuksella. Olen myös mukana opetustiimissä ja toimin Talent ratsastajien vastuuvetäjänä.

”Jokaisesta ratsastuskerrasta jää jotain talteen seuraavaa kertaa varten.”

HANNA VOLANEN

Ratsastuksenopettaja

Urani aikana olen opettanut sekä ratsastuskoulu oppilaita että yksityisratsukoita. Itse olen kilpaillut kansallisella tasolla kouluratsastuksessa omalla Tanzenstein hevosellani. Lisäksi olen ratsastanut ja kouluttanut nuoria este- ja kouluhevosia. Nuorempana työskentelin estehevosten parissa Yhdysvalloissa ja nuorten laukkahevosten hoitajana Australiassa. Opetustyössäni ammennan laajasta kokemuksestani ja hyvästä huumorintajustani. Painopiste opetuksessani on ratsastajan istunnassa ja kehonhallinnassa.

”Hyvästä ratsastuksesta nauttii myös hevonen.”

EEVA SIIVONEN

Ratsastuksenohjaaja

Aloitin ratsastuksen Tapiolan talleilla 9-vuotiaana, mistä siirryin pian Espoon tallille Silja Pursiaisen oppiin. Sillin mukana muutin Inkooseen koulun loputtua. Vuodet Sillillä töissä antoivat paljon, ne loivat hyvän pohjan tähän ammattiin.
Valmistuin 1986 Ruotsin Strömsholmista ridinstruktör I kurssilta. Opettajana olen toiminut n. 15 vuotta eri ratsastuskouluissa. Saman verran vierähti vuosia kouluratsastaja Maarit Raiskiolla töissä.

Omia ja lainahevosia on ollut useita. Tällä hetkellä ukrainalainen ruuna Ishar on tyttären Laura Kockin kilparatsuna young riders-luokissa.

”Oppiminen on tehokkainta, kun uskallat poistua omalta mukavuusalueeltasi.”

NUPPU KRONLUND

Ratsastuksenopettaja

Valmistuin Ypäjältä vuonna 1984. Siitä lähtien olen opettanut sekä ratsastuskoulujen ryhmiä, että yksityisoppilaita.

Kilpaillut olen aikonani esteratsastuksessa lähinnä 100 – 110cm luokkia. Mutta varsinaisen kisaurani olen tehnyt kouluratsastuksessa itse kouluttamillani hevosilla, joista parhaat ylsivät Intermediare tasolle.

Koulutuomarinakin olen toiminut sekä työskennellyt Suomen Ratsastajainliitossa sihteerinä.

Opetuksessani yritän välittää onnistumisen hetkiä ja joskus hikistä, mutta tunnelmaltaan rentoa fiilistä tunneille.

”Mieti ratsastustuntisi onnistuneita hetkiä, vaikka se olisi vain muutama askel siellä täällä. Epäonnistumisia ei kannata jäädä murehtimaan!”

JOHANNA RIIHIMÄKI

Johanna on vastavalmistunut ratsastuksenohjaaja, joka on koko lapsuutensa ja nuoruutensa harrastanut Primuksella. Ihana saada ammattiin valmistunut tuttu mukaan tiimiin!

Johanna osallistuu tallimestarin töihin ja opetustehtäviin erityisesti lasten ja nuorten tunneilla.

Johanna on aktiivinen oman ammattitasonsa kehittäjä ja kilpailee aktiivisesti. Hyvä esimerkki tuleville polville!