Loading...

Hei Ratsastaja,

Lähestyn sinua kauniina keväiltana maailmassa, joka on muuttunut nopeasti. Monet harrastukset on meiltä kielletty ja elämäämme rajoitettu tärkeästä syystä. Toistaiseksi ratsastuskoulut saavat jatkaa toimintaa tietyin rajoituksin. Toivon, että voimme yhdessä luoda Primus Tallille toimintaympäristön, joka mahdollistaisi mahdollisimman monelle ratsastusmahdollisuuden tänä erikoisena aikana.

Olemme päättäneet seuraavista muutoksista ratsastustuntien osalta 18.3- 14.4:

 

 Minishettis-, shettis- ja russ tason ratsastajien tunnit on peruutettu 14.4 asti ja nämä tunnit on siirretty  ratsastettavaksi heinäkuussa.

 

Löydät  uudet tuntiaikasi Extrasta tämän viikon aikana. Tänään Extrassa näkyvät ajat eivät ole lopullisia.

 

Welsh-, Connemara- ja senioritunnit ratsastetaan osin muuttuneella aikataululla 14.4 asti seuraavasti:

 

Tallilla on ratsastamassa yksi ryhmä kerrallaan ratsastajia, jotka osaavat toimia hevosen kanssa itsenäisesti: satuloivat, ratsastavat ja hoitavat hevosen tunnin jälkeen.

 

Lähikontaktien välttäminen on pakollista ja toimiminen tallissa pysyy kaikille turvallisena ja on  viranomaisten ohjeen mukaista, kun tallilla käy vain riittävän kokeneita ratsastajia, jotka pärjäävät ilman apua.

 

HUOM! Tämä järjestely vaatii muutoksia tuntilukujärjestykseen ja toivomme yhteistyötä ratsastajien kanssa tuntien vaihdoissa niin, että mahdollisimman moni pääsee ratsaille, eikä tarvitsisi perua tunteja. Olkaa yhteydessä toisiinne ja vaihdelkaa vuoroja. Yritetään löytää ratkaisu, joka olisi kaikille siedettävä.

 

Kaikki tuntimuutokset näkyvät Extrassa. Voit perua ja ilmoittaa sijaisratsastajan aina samana aamuna klo 8 asti. HUOM! Voit aina lähettää sijaisratsastajan, vaikka tieto ei tavoittaisikaan meitä.

 

Tällä hetkellä koko Team Primuksen opettajisto on työkunnossa. Kikka on Englannissa ja helposti saavutettavissa näin sähköpostitse. Kikan tunneille oman teamin sijaisia tiedossa.

 

SEURAA EXTRAA OMIEN TUNTIESI JA VARAUSTESI, myös rästituntien OSALTA VIIKOITTAIN! AIKATAULU EI OLE SAMA KOKO KUUKAUDEKSI. Yritän saada kuukauden aikataulun valmiiksi perjantaihin mennessä.

 

 

 

SYYSKAUDEN VAKIOVUOROT:

 

Jokainen kevätkaudella vakiovuorolla ratsastava on automaattisesti laskettu mukaan syyskaudelle. Sinulla on siis tuntipaikka, vaikkakin tunnin aika voi muuttua. 

 

 Aikuisten pienryhmävalmennukselle aika ei ollut vielä otollinen. Voit olla huoletta, sinulle on paikka tunnin mittaisessa ryhmässä syyskaudellakin. Syyskauden varaukset hoidamme huhtikuun aikana.

 

JUNIOREIDEN SYYSKAUDEN INFOKIRJE TULOSSA, kunhan ensin saadaan akuutti tilanne hallintaan.

 

KORONAVIRUS ja YLEISTÄ:

 

Maailma, jossa nyt elämme on meille kaikilla uusi ja tuntematon. Meillä ei ole vastauksia valmiina, mitä tulee tapahtumaan 14.4 jälkeen. Uskomme, että pääsemme takaisin normaaliin toimintaympäristöön jossain vaiheessa. Siihen asti meidän on tehtävä yhteistyötä, jotta pystymme pitämään tallin toiminnassa ja hevoset kunnossa.

 

Muistathan toimia aina vastuullisesti viranomaisten ohjeita noudattaen. Tallille ei missään nimessä saa tulla kipeänä.

 

Vanhemmat HUOM! Talli ei ole lapsille ja nuorille tällä hetkellä kokoontumispaikka. Olemme kehottaneet lapsia kotiin tallilta. Ethän tuo lapsiasi tallille, jos ei ole ratsastustuntia.

Kahvila Tirli on toistaiseksi suljettu.

 

Viimeiseksi pyydän vielä varmuuden vuoksi listaa vapaaehtoisista, joihin voimme olla yhteydessä, jos henkilökuntamme sairastuu ja hevosten perushoito on vaarassa. Toivokaamme, että tämä on vain varatoimi. Voit ilmoittaa yhteystietosi kikka@primustalli.fi, jos voimme olla yhteydessä sinuun hätätilanteessa.

Yhdessä eteenpäin, Kikka Suomio 

Tallilla tapahtuu

Rataharjoitukset ja kilpailut

2020-03-17T23:33:04+00:00