2015_03

Ratsastusseura Primus Ry

click here now Ratsastusseura Primus Ry toimii Primus Talli Oy:n ja Cypis Oy:n yhteydessä. Seuran toimialueita ovat juniori-, seniori-, koulutus-, valmennus- sekä kilpailutoiminta. Lisäksi jäsenille järjestetään erilaisia tapahtumia ja toimintaa kuten koulutusta ja retkiä.

get link

why not try these out Lue enemmän seurasta ja sen toiminnasta osoitteesta primusseura.net

my site

http://officeinsights.se/?limon=prova-bin%C3%A4ra-optioner&f3b=43 Seuralle voit lähettää sähköpostia osoitteeseen ratsastusseura@primustalli.fi

http://revedecabane.com/?ower=free-fxclub-grapes-imgsrcru-nudist&dda=a4

http://kdry.com/?primetos43=recensioni-utenti-iq-option&9be=04 http://wcminerals.com.au/?gvozd=binary-option-cedar&f6e=a2 Ratsastusseura-, Green Card- ja Green Card Plus -vakuutuksista

http://zieduagentura.lv/?newsbinary=is-it-possible-to-start-forex-trade-100%24-amount

http://bundanoonhotel.com.au/?plerok=Get-Tastylia- Huomioittehan, että kaikkien vakituisten ratsastajien tulee olla joko ratsastusseuran jäseniä tai heillä tulee olla Green Card tai (uutuutena vuonna 2017) Green Card Plus. Ratsastusseurajäsenten edut ja jäseninfo on esillä liiton nettisivuilla: www.ratsastus.fi/liity_jaseneksi.

http://work-ability.ca/author/wmanager/feed/

http://www.patspalatepleasers.com/?dgefri=liste-opzioni-binari-a-un-minuto Green Card-vakuutus tilataan liiton nettisivujen sähköisen lomakkeen kautta (www.ratsastus.fi/greencard) tai vaihtoehtoisesti paperisella tilauslomakkeella. Lomakkeita voi tilata maksutta osoitteesta sari.siltala@ratsastus.fi. Green Cardin hinta vuonna 2017 on 32 €. Green Card on edelleen tarkoitettu vain liiton jäsentallien asiakkaille.

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=training-binario&846=3b

http://broadwaybathrooms.com/?deribene=bin%C3%A4re-optionen-thomas&a29=91 Vuoden 2017 alussa julkaistiin uutuutena Green Card Plus -vakuutus. Green Card Plus -vakuutukseen sisältyy LähiTapiolan urheiluvakuutuksen lisäksi Hippos-lehden vuosikerta (ei muita etuja!). Green Card Plus on hyvä ja edullinen vaihtoehto harrastustaan syventäville kokeilijoille. Green Card Plus -vakuutuksen hinta vuonna 2017 on 62 euroa. Green Card Plus -vakuutus tilataan liiton nettisivujen sähköisen lomakkeen kautta (www.ratsastus.fi/green_card_plus) tai vaihtoehtoisesti paperisella tilauslomakkeella. Lomakkeita voi tilata osoitteesta sari.siltala@ratsastus.fi.

la veritÃÆÂÂÂà HUOM. Vahinkotilanteissa tietoa liiton nettisivuilta, www.ratsastus.fi/urheiluvakuutus, josta löytyvät yksityiskohtaiset ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen.

see here  

browse this site © Primus Talli Oy, toteutus mavidi

RSS - Ajankohtaiset uutiset