Lasten ja nuorten ratsastus 2018-06-01T16:21:42+00:00
Loading...

LASTEN JA NUORTEN RATSASTUS

Primus Tallilla alle 18-vuotiaat juniorit ratsastavat poneilla ja hevosilla. Ratsastustunteja on maanantai – torstai alkaen klo 16, lauantaisin klo 9-16 ja sunnuntaisin klo 11-19.

Kyselyt ja ilmoittautumiset: ratsasta@primustalli.fi

LINKKI: RATSASTAVAN LAPSEN VANHEMPAINOPAS

VAKIOTUNNIT 41€

Kevät ja syyskaudella ratsastamme vakiovuoroilla. Kevätkausi on tammi- kesäkuu ja syyskausi on elo- joulukuu. Viikottaisella vakiotunnilla ratsastat kahdeksan ratsukon ryhmässä. Paras tapa kehittyä on ratsastaa tutussa ryhmässä tutun opettajan johdolla. Ryhmät jaetaan iän ja ratsastustason mukaan. Ratsastuksenopettaja ohjaa sopivaan ryhmään.

TASOT:

1. SHETTIS alkeis-jatkotaso (yleensä 10-50 tuntia)
Käynti, ravi, puomit, ratsastusradan perustiet, avustajan kanssa tallissa toimiminen, laukan alkeet. Kauden aikana neljänä kertana puolet tunnista tallissa harjoittelemista.

2. RUSS ( 1-3 vuotta ratsastaneet)
Laukka, kevyt istunta, monipuolisesti ratsastusradan tiet, pienet esteet, tallissa harjaus itsenäisesti, satulointi avustajan kanssa. Mahdollisuus osallistua rataharjoituksiin. Kauden aikana kolme kerta tallissa harjoittelemista.

3. WELSH ( 2-4 vuotta ratsastaneet)
Reippaasti kaikissa askellajeissa useilla hevosilla ja poneilla, kommunikoi opettajan kanssa omaa ratsastusta suunnitellen, maastoratsastus, mahdollisuus osallistua rataharjoituksiin, tallissa selviytyy itsenäisesti harjauksesta ja satuloinnista. Kauden aikana kaksi kertaa tallissa harjoittelemista.

4. CONNEMARA ( 4+ vuotta ratsastaneet)
Vaikuttaa hevoseen, harjaantunut istunta sekä koulu-että esteratsastuksessa. Maastoratsastus. Osaa perusvarustuksen lisäksi pintelöidä ja letittää, avustaa tarvittaessa kokemattomampia ratsastajia. Mahdollisuus kilpailla. Kauden aikana kaksi kertaa tallissa harjoittelemista.

TALENT VALMENNUS 38€

Talent program tarjoaa mahdollisuuden tutustua ratsastukseen kilpaurheiluna. Pääset kilpailemaan este- ja kouluratsastuksessa tallikisoissa ja ulkopuolisissa kisoissa.

Opit valmentautumaan tavoitteellisesti ja edistyt harrastuksessasi. Vakiotunnin lisäksi sinulla on Talent valmennustunti kerran viikossa. Kauden aikana on myös teoriaopetusta ja valmentajatapaamisia.

Primus Tallin Talent program on ponnahduslauta oman hevosen hankintaan sitä haluaville.

Jos olet kinnostunut panostamaan harrastukseesi enemmän ja haluat mukaan talent ryhmään, laita viestiä: ratsasta@primustalli.fi tai juttele opettajasi kanssa!

TALUTUSRATSASTUS JA MINITUNNIT PERHEEN PIENIMMILLE 25€

Perheen pienimmille järjestämme talutusratsastusta ja Minitunteja, kesto 20-30 minuuttia. Näillä tunneilla lapsilla on avustaja, joka taluttaa ponia ja ratsastuksenopettaja ohjaa ryhmää. Vanhemmat voivat halutessaan avustaa. Lisätietoa löydät Tallilla Tapahtuu-sivulta

KURSSIT

Järjestämme päiväleirejä koululomien aikana. Kauden aikana vakiotunnin lisäksi on mahdollisuus osallistua kursseille ja lisätunneille, myös hevosenhoito- ja teoriaopetusta. Ilmoitamme kursseista Tallilla Tapahtuu-sivulla ja EXTRA-palvelussa