Lasten ja nuorten ratsastus2019-04-08T13:17:14+00:00
Loading...

LASTEN JA NUORTEN RATSASTUS

Primus Tallilla alle 18-vuotiaat juniorit ratsastavat poneilla ja hevosilla. Kyselyt ja ilmoittautumiset: ratsasta@primustalli.fi

LINKKI Suomen Ratsastajainliiton nettisivuille: RATSASTAVAT LAPSET JA VANHEMPIEN ROOLI

Ratsastus on paljon muutakin kuin pelkkää ratsastamista. Ratsastusta ja hevosenhoitoa voi harrastaa monella eri tapaa, siitä voi tulla myöhemmin jopa ammatti. Ratsastuksessa ei tule koskaan valmiiksi, vaan siinä riittää lisää opittavaa ja kehitettävää – koko elämänkaaren ajaksi!

VAKIOTUNNIT 43€

Kevät ja syyskaudella ratsastamme vakiovuoroilla. Kevätkausi on tammi- kesäkuu ja syyskausi on elo- joulukuu. Viikottaisella vakiotunnilla ratsastat kahdeksan ratsukon ryhmässä. Paras tapa kehittyä on ratsastaa tutussa ryhmässä tutun opettajan johdolla. Ryhmät jaetaan iän ja ratsastustason mukaan. Ratsastuksenopettaja ohjaa sopivaan ryhmään.

TASOT:

1. SHETTIS
Käynti, ravi, puomit, ratsastusradan perustiet, avustajan kanssa tallissa toimiminen, laukan alkeet. Kauden aikana neljänä kertana puolet tunnista tallissa harjoittelemista.

2. RUSS
Laukka, kevyt istunta, monipuolisesti ratsastusradan tiet, pienet esteet, tallissa harjaus itsenäisesti, satulointi avustajan kanssa. Mahdollisuus osallistua rataharjoituksiin. Kauden aikana kolme kerta tallissa harjoittelemista.

3. WELSH
Reippaasti kaikissa askellajeissa useilla hevosilla ja poneilla, kommunikoi opettajan kanssa omaa ratsastusta suunnitellen, maastoratsastus, mahdollisuus osallistua rataharjoituksiin, tallissa selviytyy itsenäisesti harjauksesta ja satuloinnista ja osaa laittaa yleisimmät erikoisvarusteet. Kauden aikana kaksi kertaa tallissa harjoittelemista.

4. CONNEMARA
Vaikuttaa hevoseen, harjaantunut istunta sekä koulu-että esteratsastuksessa. Maastoratsastus. Osaa perusvarustuksen lisäksi laittaa erikoisvarusteet sekä siistiä ja letittää, avustaa tarvittaessa kokemattomampia ratsastajia. Mahdollisuus kilpailla. Kauden aikana kaksi kertaa tallissa harjoittelemista.

TALENT VALMENNUS 40€

Talent program tarjoaa mahdollisuuden tutustua ratsastukseen kilpaurheiluna. Pääset kilpailemaan este- ja kouluratsastuksessa tallikisoissa ja ulkopuolisissa kisoissa.

Opit valmentautumaan tavoitteellisesti ja edistyt harrastuksessasi. Vakiotunnin lisäksi sinulla on Talent valmennustunti kerran viikossa. Kauden aikana on myös teoriaopetusta ja valmentajatapaamisia.

Primus Tallin Talent program on ponnahduslauta oman hevosen hankintaan sitä haluaville.

Jos olet kinnostunut panostamaan harrastukseesi enemmän ja haluat mukaan talent ryhmään, laita viestiä: ratsasta@primustalli.fi tai juttele opettajasi kanssa!

TALUTUSRATSASTUS JA MINITUNNIT PERHEEN PIENIMMILLE 25€

Perheen pienimmille järjestämme talutusratsastusta ja Minitunteja, kesto 20-30 minuuttia. Näillä tunneilla lapsilla on avustaja, joka taluttaa ponia ja ratsastuksenopettaja ohjaa ryhmää. Vanhemmat voivat halutessaan avustaa. Lisätietoa löydät Tallilla Tapahtuu-sivulta

KURSSIT

Järjestämme päiväleirejä koululomien aikana. Kauden aikana vakiotunnin lisäksi on mahdollisuus osallistua kursseille ja lisätunneille, myös hevosenhoito- ja teoriaopetusta. Ilmoitamme kursseista Tallilla Tapahtuu-sivulla ja EXTRA-palvelussa