Lasten ja nuorten ratsastus2023-04-21T19:38:26+00:00
Loading...

LASTEN JA NUORTEN RATSASTUS

Primus Tallilla alle 18-vuotiaat juniorit ratsastavat poneilla ja hevosilla kuuden ratsukon pienryhmissä. Tunnin pituus on 45 minuuttia. Kyselyt ja ilmoittautumiset: ratsasta@primustalli.fi

Junioriryhmiä on viisi tasoa: Minishettis, Shettis, Russ, Welsh ja Connemara. Extrassa näet oman tasosi.

LINKKI Suomen Ratsastajainliiton nettisivuille: RATSASTAVAT LAPSET JA VANHEMPIEN ROOLI

Ratsastus on paljon muutakin kuin pelkkää ratsastamista. Ratsastusta ja hevosenhoitoa voi harrastaa monella eri tapaa, siitä voi tulla myöhemmin jopa ammatti. Ratsastuksessa ei tule koskaan valmiiksi, vaan siinä riittää lisää opittavaa ja kehitettävää – koko elämänkaaren ajaksi!

VAKIOTUNNIT PIENRYHMÄSSÄ 49 €

Kevät ja syyskaudella ratsastamme vakiovuoroilla. Kevätkausi on tammi- kesäkuu ja syyskausi on elo- joulukuu. Viikottaisella vakiotunnilla ratsastat kuuden ratsukon ryhmässä. Paras tapa kehittyä on ratsastaa tutussa ryhmässä tutun opettajan johdolla. Ryhmät jaetaan iän ja ratsastustason mukaan. Ratsastuksenopettaja ohjaa sopivaan ryhmään.

TALENT PIENRYHMÄT 49 €

Talent program tarjoaa mahdollisuuden tutustua ratsastukseen kilpaurheiluna. Pääset kilpailemaan este- ja kouluratsastuksessa tallikisoissa ja ulkopuolisissa kisoissa.

Opit valmentautumaan tavoitteellisesti ja edistyt harrastuksessasi. Vakiotunnin lisäksi sinulla on Talent ratsastustunti kerran viikossa. Kauden aikana on myös teoriaopetusta ja opettajatapaamisia.

Primus Tallin Talent program on ponnahduslauta oman hevosen hankintaan sitä haluaville.

Jos olet kinnostunut panostamaan harrastukseesi enemmän ja haluat mukaan Talent ryhmään, laita viestiä: ratsasta@primustalli.fi tai juttele opettajasi kanssa!

KURSSIT

Järjestämme päiväleirejä koululomien aikana. Kauden aikana vakiotunnin lisäksi on mahdollisuus osallistua kursseille ja lisätunneille, myös hevosenhoito- ja teoriaopetusta. Ilmoitamme kursseista Tallilla Tapahtuu-sivulla ja EXTRA-palvelussa