Aloittelijat2019-11-07T21:43:06+00:00
Loading...

AIKUISTEN ALKEIKURSSIT

Ratsastus sopii kaikenikäisille harrastajille. Aikuisten alkeiskurssit ovat suositumpia kuin koskaan.

Loma-aikoina järjestämme viikon mittaisia intensiivikursseja aloittelijoille. Muina aikoina alkeiskurssit 5-10 kertaa, ratsastustunti kerran viikossa.

Alkeiskurssilla ratsastat kuuden ratsukon ryhmässä ratsastuksenopettajan ohjauksessa, aluksi mukanasi on avustaja

Tutustut hevoseen eläimenä ja opit ratsastamaan käynnissä ja ravissa, rohkeimmat laukkaavat. Opit perustiedot tallissa toimimesta ja satuloinnista.

Hinnat alkaen 56€/tunti

LASTEN JA NUORTEN ALKEISKURSSIT

Lasten alkeiskurssit on suunnattu esikouluikäisistä alkaen. Loma-aikoina järjestämme päiväkursseja. Näillä kursseilla lapset ratsastavat pari kertaa päivässä, opettelevat hevosen hoitoa ja syövät tallilla lounaan. Muina aikoina 5-10 kerran alkeiskursseja, ratsastus kerran viikossa.

Alkeiskurssilla ratsastaa enintään kahdeksan ratsastajaa ryhmässä ratsastuksenopettajan ohjauksessa. Lapsilla on tallin järjestämä avustaja.

Kurssilaiset tutustuvat hevoseen eläimenä ja oppivat ratsastamaan käynnissä ja ravissa, rohkeimmat laukkaavat. Kurssilla opetetaan perustiedot tallissa toimimesta ja satuloinnista.

Hinnat alkaen 40€/tunti

TALUTUSRATSASTUS JA MINITUNNIT PERHEEN PIENIMMILLE 25€

Perheen pienimmille järjestämme talutusratsastusta ja Minitunteja, kesto 20-30 minuuttia. Näillä tunneilla lapsilla on avustaja, joka taluttaa ponia ja ratsastuksenopettaja ohjaa ryhmää. Vanhemmat voivat halutessaan avustaa.

KYSELYT JA ILMOITTAUTUMISET

Lisätietoa löydät Tallilla Tapahtuu-sivulta

Sähköpostiosoite: ratsasta@primustalli.fi