Aloittelijat2022-09-22T13:18:07+00:00
Loading...

AIKUISTEN ALKEIKURSSIT

Ratsastus sopii kaikenikäisille harrastajille. Aikuisten alkeiskurssit ovat suositumpia kuin koskaan.

Loma-aikoina järjestämme viikon mittaisia intensiivikursseja aloittelijoille. Muina aikoina alkeiskurssit 5-10 kertaa, ratsastustunti kerran viikossa.

Alkeiskurssilla ratsastat viiden ratsukon ryhmässä ratsastuksenopettajan ohjauksessa, aluksi mukanasi on avustaja. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

Tutustut hevoseen eläimenä ja opit ratsastamaan käynnissä ja ravissa, rohkeimmat laukkaavat. Opit perustiedot tallissa toimimesta ja satuloinnista.

LASTEN JA NUORTEN ALKEISKURSSIT

Lasten alkeiskurssit on suunnattu esikouluikäisistä alkaen. Loma-aikoina järjestämme päiväkursseja. Näillä kursseilla lapset ratsastavat pari kertaa päivässä, opettelevat hevosen hoitoa ja syövät tallilla lounaan. Muina aikoina 5-10 kerran alkeiskursseja, ratsastus kerran viikossa.

Alkeiskurssilla ratsastaa enintään kuusi ratsastajaa ryhmässä ratsastuksenopettajan ohjauksessa. Lapsilla on tallin järjestämä avustaja. Tunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssilaiset tutustuvat hevoseen eläimenä ja oppivat ratsastamaan käynnissä ja ravissa, rohkeimmat laukkaavat. Kurssilla opetetaan perustiedot tallissa toimimesta ja satuloinnista.

KYSELYT JA ILMOITTAUTUMISET

Lisätietoa löydät Tallilla Tapahtuu-sivulta

Sähköpostiosoite: ratsasta@primustalli.fi