Aikuisten ratsastus2022-09-22T13:11:39+00:00
Loading...

AIKUISTEN RATSASTUS

Suurin osa aikuisten ratsastuksesta tapahtuu kuuden ratsukon ryhmissä, joiden kesto on 60 minuuttia.

Hyvä vaihtoehto on pienryhmät, joiden edut ovat mm. yksilöllisempi ja laadukkaampi opetus ja parempi mahdollisuus suunnitella ratsukot. Opetus on kehittävää ja ystävällistä hevosen näkökulmasta. Pienryhmissä viisi, neljä tai kaksi ratsastajaa. Tunnin pituus 45 minuuttia.

Tuntikartaltamme löytyy Harrastajatunteja, Syväharrastaja – ja Primus Pro tunteja.

*Primus Harrastaja; tallille tulo on viikon kohokohta; irti arjesta ja elämyksiä hevosen kanssa. Voit asettaa yksilöllisiä tavoitteita ja kehittyä omaan tahtiisi kommunikoidessasi hevosen kanssa tallissa ja ratsain.

Voit osallistua kiinnostaville kursseille, tapahtumiin ja rataharjoituksiin vakiovuorosi lisäksi.

Hevosenhoidon perusteet ovat oleellinen osa Primus Harrastajan taitoja.

Vakiovuorolla ratsastaminen mahdollistaa ratsastustaidon ylläpitoa ja maltillista kehittymistä. Realistinen taitotaso on yleensä helppo C-B.

*Primus Syväharrastaja; panostat lajissa kehittymiseen hieman enemmän. Ratsastat tunneilla useamman kerran viikossa. Kiinnität huomiota myös oheisliikuntaan ja oman kehon huoltoon. Seuraat lajin tapahtumia ja osallistut rataharjoituksiin tai kursseille syventääksesi lajitaitojasi.

Syväharrastajana olet valmis ratsastamaan monipuolisesti eri hevosilla ja asenteesi mahdollistaa oman mukavuusalueesi laajentamisen, josta johtuen kehittymistä tapahtuu.

Realistinen taitotaso yleensä helppo B-A. Mahdollistaa erikoistumisen este- tai kouluratsastukseen.

*Primus Pro; Hevosmateriaalimme ja Team Primuksen ammattilaiset voivat auttaa sinua kehittymään ratsastajana vieläkin pidemmälle. Primus Pro-tuntien ratsastajat ratsastavat ohjatusti kolmesti viikossa tai useammin. Kiinnität huomiota myös oheisliikuntaan ja oman kehon huoltoon. Nuorille ratsastajille Primus Pro-linja on mahdollisuus kehittyä kohti ammattilaisuutta ja kaiken ikäisille ratsastajille mahdollisuus panostaa omien ratsastus- ja hevostaitojen kehittämiseen tavoitteellisesti.

Mahdollisuus kilpailemiseen ja huippuvalmentajien tunneille osallistumiseen omien vakiotuntien lisäksi. Kohti vaativaa tasoa.

Primus Pro-tasolla pyrimme tarjoamaan pidempiaikaista ratsastusta saman hevosen kanssa.

VAKIOTUNNIT ALKAEN 59 €

Kevät ja syyskaudella ratsastamme vakiovuoroilla. Kevätkausi on tammi- kesäkuu ja syyskausi on elo- joulukuu. Paras tapa kehittyä ratsastajana tutussa ryhmässä tutun opettajan johdolla. Ensimmäistä varausta tehdessäsi toivomme sinulta oman tasomäärittelysi ja suuntaa antavat mittasi sopivan hevosen valintaa varten.

Vakiovuorot on suunnattu kaikentasoisille ratsastajille.

Kyselyt ja ilmoittautumiset: ratsasta@primustalli.fi

VALMENNUSTUNNIT ALKAEN 84 €

Järjestämme monipuolisesti erilaisia valmennuskursseja ja -tunteja ammattilaisen ohjaamana. Tämä toiminta on suunnattu lähinnä vakiovuorolla ratsastaville asiakkaillemme.

Kurssitarjontamme löydät Tallilla Tapahtuu-sivulta
ja EXTRA-palvelusta

PREMIUMTUNNIT ALKAEN 120 €

Premiumtunti on kahden ratsastajan tunti, jonka kesto on 45 minuuttia. Tämä mahdollisuus kasvattaa suosiotaan koko ajan. Erityisen yksilöllinen ja tehokas tapa harjoitella ratsastusta. Voit opettajasi kanssa suunnitella juuri sinua kiinnostavista aihealueista joko yksittäisen tunnin tai koko kauden.

DRIVE-IN TUNNIT ALKAEN 59 €

Voit varata Drive-In tunteja omien vakiovuorojesi lisäksi. Drive-In tunteja voi hyödyntää monipuolisesti; Joko oman vakiovuoron lisäksi tai esimerkiksi tutustuaksesi Primuksen toimintaan.

MAASTORATSASTUS ALKAEN 50 €

Primus Tallilta pääsee sujuvasti Pohjois-Espoon ratsastuspoluille. Eri pituiset maastoratsastustunnit ohjelmassa lähinnä kesäkaudella.

ITSENÄINEN RATSASTUS 50 €

Voit syventää osaamistasi ja nauttia vapaasta menosta hevosesi kanssa itsenäisessä ratsastuksessa. Tämä mahdollisuus vakioratsastajillemme harkitusti. Kysy rohkeasti!

OmaRyhmä

OmaRyhmä on omalle porukallesi varattavissa oleva tunti. Määrität itse tunnin osallistujat. Tunnin aihetta voit itse ehdottaa tai jättää sen meidän päätettäväksi. Voit varata OmaRyhmä-tunnin vakiovuorona, yksittäisenä tapahtumana tai silloin tällöin aikataulusi mukaan. OmaRyhmä on yleensä kuuden ratsukon ryhmä. Aloittelijoiden kokeiluryhmään mahtuu mukaan 12 ratsastajaa.
Pyydä tarjous: ratsasta@primustalli.fi