Aikuisten ratsastus 2018-01-04T17:02:09+00:00
Loading...

AIKUISTEN RATSASTUS

Suurin osa aikuisten ratsastuksesta tapahtuu kuuden ratsukon ryhmissä. On tärkeää, että ratsastaja löytää oikean ryhmän ja kokee kehittymisen mahdollisuuksia.

Voit hahmotella omaa tasoasi tutustumalla suuntaa-antavaan taulukkoon. LINKKI: ratsastuskouluoppilaan polku

Ratsastustunteja on viikon jokaisena päivänä. Arkisin klo 16-21 ja tiistai-torstai myös aamupäivällä klo 9-11. Lauantaisin klo 9-15 ja sunnuntaisin klo 11-19.

VAKIOTUNNIT 54€

Kevät ja syyskaudella ratsastamme vakiovuoroilla. Kevätkausi on tammi- kesäkuu ja syyskausi on elo- joulukuu. Viikottaisella vakiotunnilla ratsastat kuuden ratsukon ryhmässä. Paras tapa kehittyä tutussa ryhmässä tutun opettajan johdolla. Ensimmäistä varausta tehdessäsi toivomme sinulta oma tasomäärittelysi ja suuntaa antavat mittasi sopivan hevosen valintaa varten.

Vakiovuorot on suunnattu kaikentasoisille ratsastajille, valittavanasi on kolme kategoriaa:

  • Kouluryhmä
  • Esteryhmä
  • Allround ryhmä

Kyselyt ja ilmoittautumiset: ratsasta@primustalli.fi

VALMENNUSTUNNIT 54€-75€

Järjestämme monipuolisesti erilaisia valmennuskursseja ja -tunteja. Tämä toiminta on suunnattu lähinnä vakiovuorolla ratsastaville asiakkaillemme.

Valmentajina toimivat vakio-opettajiemme lisäksi mm. Kikka Suomio, Kiki Nyberg, Dominique Barthelaix ja Arthur Kottas.

Kurssitarjontamme löydät Tallilla Tapahtuu-sivulta
ja EXTRA-palvelusta

PREMIUMTUNNIT 100€ – 140€

Premiumtunti on yhden tai kahden ratsastajan tunti. Tämä mahdollisuus kasvattaa suosiotaan koko ajan. Erityisen yksilöllinen ja tehokas tapa harjoitella. Voit opettajasi kanssa suunnitella juuri sinua kiinnostavista aihealueista joko yksittäisen tunnin tai koko kauden.

TUTUSTUMISTUNTI 54€

Tutustumiskurssi sopii sinulle, jolla on ollut taukoa ja haluat palata lajin pariin rauhassa ilman valmiin ryhmän painetta. Mainio tapa tutustua Primuksen toimintaan.

MAASTORATSASTUS 45€

Primus Tallilta pääsee sujuvasti Pohjois-Espoon ratsastuspoluille. Maastoratsastusta ohjelmassa lähinnä kesäkaudella.

ITSENÄINEN RATSASTUS 40€

Voit syventää osaamistasi ja nauttia vapaasta menosta hevosesi kanssa itsenäisessä ratsastuksessa. Tämä mahdollisuus vakioratsastajillemme harkitusti. Kysy rohkeasti!

OmaRyhmä

OmaRyhmä on omalle porukallesi varattavissa oleva tunti. Määrität itse tunnin osallistujat. Tunnin aihetta voit itse ehdottaa tai jättää sen meidän päätettäväksi. Voit varata OmaRyhmä-tunnin vakiovuorona, yksittäisenä tapahtumana tai silloin tällöin aikataulusi mukaan. OmaRyhmä on yleensä kuuden ratsukon ryhmä. Aloittelijoiden kokeiluryhmään mahtuu mukaan 12 ratsastajaa.
Pyydä tarjous: ratsasta@primustalli.fi