PRIMUS SHOP2022-08-14T15:09:21+00:00
Loading...

Seuraa
Instagramissa:

primustallishop

Primus Shop

Primus Shopista löydät ratsastusvaatteet, kypärät ja raipat sekä vaatteita myös muuhun vapaa-aikaan.

Olemme valinneet tuotteemme ja yhteistyökumppanimme huolellisesti omaan kokemukseemme pohjaten. Haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteita valmistajilta, jotka jakavat kanssamme samoja arvoja: turvallisuus, ajankohtaisuus ja pyrkimys parhaaseen kokemukseen ja vahvaan ammattitaitoon nojaten.

Primus Shop tarjoaa toimivia, tyylikkäitä ja kestäviä vaatteita ja varusteita niin ratsastukseen kuin muuhunkin ulkoiluun ja vapaa-aikaan.

Shopin tiimi

Kristiina Ahti apulaisineen palvelee asiantuntevasti sekä Shopin että kahvila Tirlin puolella. Osaavat myyjät neuvovat valitsemaan juuri sinulle sopivia varusteita.

Tuotemerkit

CAVALLO – Cavallo on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista ratsastusmaailman brändeistä. Se tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä ratsastusvaatteita ja –kenkiä. Cavallon tuotteet yhdistävät upeasti tyylin ja käytännöllisyyden.

CHAMPION – Champion-kypärät ovat sekä kauniin näköisiä että turvallisia. Näissä tutkitusti turvallisissa ja monen ammattilaisen valitsemissa kypärissä ratsastat ajan hermolla!

CHARLES OWEN – Turvallisuus ei sulje pois tyylikkyyttä näissä upeissa ratsastuskypärissä. Useat maailman huiput ratsastavat Charles Owen –kypärillä ja ne ovat olleet Team Primuksen valinta jo vuosia!

FOR HORSES – For Horses on elegantti ratsastusmerkki, joka tuo italialaisen muotimaailman ratsastusurheiluun tyylikkäillä vaatteillaan. For Horsesin tuotteet ovat erityisen laadukkaita ja kestäviä, ja ne pyrkivät yhdistämään ajankohtaiset muotitrendit sekä ratsastuksen erityistarpeet.

TOGGI – Haluatko näyttää tyylikkäältä ulkoillessasi ja tallilla? Nyt siihen on mahdollisuus! Primus Shop tarjoaa ainoana Suomessa Toggin englantilaisia ratsastusvaatteita sekä laadukkaita ja säänkestäviä vapaa-ajan vaatteita kaikkeen ulkoiluun.

Aukioloajat

Ma: 16-20

Ti-to: 9.30-12.30 ja 16-20

Pe: rataharjoitusten aikana

La: 11.30-15.30

Su: 13-17

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille!

Team Primus