PRIMUS SHOP2020-09-23T10:49:44+00:00
Loading...

Seuraa
Instagramissa:

primustallishop

Primus Tallin 20-vuotisjuhlan kunniaksi laajennamme toimintaamme ja tallilla avautuu PRIMUS SHOP tallikahvila Tirlin yhteyteen!

Olemme valinneet tuotteemme ja yhteistyökumppanimme huolellisesti ja omaan kokemukseemme pohjaten. Haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteita valmistajilta, jotka jakavat kanssamme samoja arvoja. Turvallisuus, ajan hengessä kulkeminen ja pyrkimys parhaaseen joka päivä; kokemukseen ja vahvaan ammattitaitoon nojaten.

Löydät shopista ratsastusvaatteet, kypärät, saappaat ja vaatteita myös muuhun vapaa-aikaan.

PRIMUS SHOP palvelee ratsastajien lisäksi kaikkia, jotka haluavat toimivia, tyylikkäitä ja kestäviä ulkoilu-ja vapaa-ajan vaatteita.

TEAM

Shopin ja Tirlin tiimi Krisse Ahti, Viivi ja Aino asiantuntevasti palvelevat ja neuvovat valitsemaan juuri sinulle sopivia varusteita. Maahantuojan asiantuntija Kiki Riekkinen on käytettävissäsi sopimuksen mukaan.

TUOTEMERKIT

CHARLES OWEN-Turvallisuus ei sulje pois tyylikkyyttä näissä upeissa ratsastuskypärissä, joista voit tuunata juuri sellaisen kuin haluat. Useat maailman huiput ratsastavat CHARLES OWEN- kypärillä ja on ollut Team Primuksen valinta jo vuosia!

EQODE by EQUILINE- Haluatko olla Euroopan ratsastusmuodin huipulla? Tyylikkäitä ja laadukkaita italialaisia ratsastus-ja vapaa-ajan vaatteita tallille ja muuhun elämään. Ensimmäisenä Suomessa Primus Shopista!

TOGGI- Haluatko näyttää tyylikkäältä ulkoillessasi ja tallilla? Nyt siihen on mahdollisuus! Ainoana Suomessa Primus Shopista englantilaisia ratsastusvaatteita, ratsastus -ja country saappaita sekä laadukkaita ja säänkestäviä vapaa-ajan vaatteita kaikkeen ulkoiluun.

FLECK- Raippa on merkinantoväline ratsastajan ja hevosen viestinnässä. Jokaiselle ratsastajalle löytyy omaan tasoon sopiva raippa. Herkullisia värejä runsaasti!

AVAJAISHINTAAN KAIKKI TUOTTEET -20% SYYSKUUN LOPPUUN ASTI!

PRIMUS SHOP JA TIRLI AUKIOLOAJAT:

MAANANTAI 16-20
TIISTAI 9.30-11.30 ja 16-20
KESKIVIIKKO 9.30-12.30 ja 16-20
TORSTAI 9.30-11.30 ja 16-20
PERJANTAI ratsastustapahtumien aikaan
LAUANTAI 10-15
SUNNUNTAI 10-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille!

Team Primus