Loading...

KESÄ 2018

Kesällä ohjelmassa on päiväleirejä lapsille ja nuorille. On ihanaa viettää koko päivä tallilla ja uppoutua hevosten maailmaan kiireettä!

Leiripäivä  klo 9-15  sisältää ratsastusta kahdesti päivässä, harjoituksia tallissa sekä lounaan ja välipalan.  Oma hoitohevonen kuuluu asiaan ja sen kanssa opetellaan hevostaitoja harjauksen ja satuloinnin lisäksi.

HUOM; jaetun viikon kurssit yhdistämällä saat rakennettua koko viikoksi  leirin!

Autamme mielellämme sopivan leirin valitsemisessa: kysy opettajaltasi tai ratsasta@primustalli.fi.

VIIKKO 23:

4.-6.6 MA-KE: YLEISLEIRI; shettis ja russ tasoisille ratsastajille.Leirillä ratsastetaan ratsastuksen eri lajeja kouluratsastusta, esteratsastusta ja käydään maastossa. Leiri sopii kaikentasoisille ratsastajille ja kaikki voivat suorittaa oman ratsastustason merkkiratoja. Hinta 270€.

7.-8.6 TO-PE: YLEISLEIRI; shettis ja russ tasoisille ratsastajille.Leirillä ratsastetaan ratsastuksen eri lajeja kouluratsastusta, esteratsastusta ja käydään maastossa. Leiri sopii kaikentasoisille ratsastajille ja kaikki voivat suorittaa oman ratsastustason merkkiratoja. Hinta 180€.

VIIKKO 24:

11.-15.6 MA-PE: ALKEISLEIRI; esikouluikäisistä ylöspäin,ei tarvita aiempaa kokemusta, kurssilla avustajat. Hinta 450€.

14.-15.6 TO-PE: TALENT VIIMEISTELY ESPOON MESTARUUKSIIN; tämä kurssi klo 15-17.30, sisältää ratsastusta ja kokanaisvaltaista valmistelua vkl kisoihin. Suositellaan kaikille kisoihin osallistuville! Hinta 100€.

VIIKKO 25:

18.-21.6 MA-TO OMAHEVOSLEIRI; welsh ja connemara tasoisille ratsastajille. Oma nimikkohevonen, jonka viikko-ohjelman suunnittelette yhdessä opettajan kanssa. Ohjelmassa itsenäistä ratsastusta ohjattujen tuntien lisäksi.  Voit toivoa nimikkohevosta kurssille. Hinta 360€.

VIIKKO 26:

25.-29.6:  MA-PE ALKEISLEIRI; esikouluikäisistä ylöspäin,ei tarvita aiempaa kokemusta, kurssilla avustajat. Hinta 450€.

25.-29.6:  MA-PE YLEISLEIRI ; ratsastetaan ratsastuksen eri  lajeja kouluratsastusta, esteratsastusta ja käydään maastossa.Leiri sopii kaikentasoisille ratsastajille ja kaikki voivat suorittaa oman ratsastustason merkkiratoja. Hinta 450€.

VIIKKO 31:

30.7-3.8: MA-PE ALKEISLEIRI; esikouluikäisistä ylöspäin,ei tarvita aiempaa kokemusta, kurssilla avustajat. Hinta 450€.

30.7-1.8:  MA-KE ESTEALKEET; shettis ja russ tasoisille ratsastajille. Leirillä harjoitellaan esteratsastuksen alkeita, kevyttä istuntaa, puomeja ja pieniä esteitä.Sopii ratsastajille jotka ovat jo vähän laukanneet. Voi olla jo ennen leiriä mennyt puomeja tai ylittänytkin jonkun esteen. Hinta 270€.

2.-4.8: TO-LA OMAHEVOSLEIRI; welsh ja connemara tasoisille ratsastajille. Oma nimikkohevonen, jonka viikko-ohjelman suunnittelette yhdessä opettajan kanssa. Ohjelmassa itsenäistä ratsastusta ohjettujen tuntien lisäksi.  Voit toivoa nimikkohevosta kurssille. Hinta 270€.

Ilmoittautumiset kursseille Extrassa tai sähköpostitse ratsasta@primustalli.fi. Opettajamme ohjaavat mielellään oikealle leirille!

HUOM! Tasovaatimus suuntaa-anatava, kysy opettajaltasi sopivan tasoinen kursssi, jos olet epävarma. Jaamme ratsastajat tasoryhmiin tunneilla.

Tervetuloa nauttimaan hevoskesästä!

Tallilla tapahtuu

TORSTAI-ILLAN DRIVE-IN ESTETUNNIT

AIKUISTEN TUTUSTUMISKURSSI

AIKUISTEN HOITOTREFFIT JATKUVAT

AIKUISTEN KESÄKURSSIT 2018

AIKUISTEN DRIVE-IN TUNNIT KESÄ 2018

LASTEN JA NUORTEN KESÄ 2018

LOTAN DRIVE-IN TUNTEJA LAUANTAISIN

HANNA VOLASEN TUNTEJA JA KURSSEJA

Lasten tunneista tiedote

Rataharjoitukset ja kilpailut

LÄHTÖLISTA 21.4

PRIMUKSEN KISAKEVÄT JA -KESÄ 2018

RATAHARJOITUKSET

2018-03-14T20:34:06+00:00