Loading...

TULE OPETTELEMAAN HEVOSTAITOJA!

Kevätkaudella hevostaitotunneilla hevostaitojaan hioneet ja näytöissä näyttäneet juniorit on päivitetty syyskaudeksi seuraavalle tasolle.

Hevostaitotunnit jatkuvat myös syksyllä.

Tasolta seuraavalle siirtymiseen edellytämme ratsastuksen lisäksi myös hevostaitojen opettelua.

Hevosen ymmärtäminen ja käsittely kuuluvat tärkeänä osana ratsastusharrastukseen.  Ratsastajan tulee myös osata laittaa varusteet ratsulleen oikein ja tilanteeseen sopivalla tavalla, sekä huoltaa ne ratsastuksen jälkeen.

PRIMUS TALLIN JUNIOREIDEN HEVOSTAITO

Ratsastus on harrastus, johon  osana kuuluu hevosen hoidon ja varustamisen taito sekä ymmärrys hevosesta eläimenä. Ymmärrys hevosesta ja tallissa toimisesta lisää turvallisuutta. Haluamme panostaa kokonaisvaltaisten hevostaitojen opettamiseen ja syyskaudella 2018 sisällytämme kaikille junioriratsastajille mahdollisuuden osallistua hevostaitotunneille ratsastustuntien lisäksi. Edetäkseen ratsastusryhmässä tasolta toiselle edellytämme ratsastajilta myös käytännön osaamista. Voit tarkistaa juniorituntien tasot nettisivuiltamme www.primustalli.fi.
Hoitokausikortin hinta on 41€ ja sillä voi osalllistua niin usein havostaitotunneille kuin haluaa. Opettajasi antaa sinulle hyväksymisleiman, kun osoitat taitosi esim. satuloinnissa, harjaamisessa, taluttamisessa jne.

Hevostaitotunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tule paikalle ja laskutetaan sähköpostitse.

HEVOSTAITOTUNNIT SYKSY 2018, viikolla 34 aloitus:

Tiistaisin klo 16-17
Keskiviikkoisin klo 17-18
Torstaisin klo 17-18

Lauantaisin klo 10-11

Toivomme vanhemmilta kannustusta lasten ja nuorten hevosharrastuksen tason kohottamiseen yhdessä Team Primuksen opettajien kanssa.

Tervetuloa, Team Primus

2018-08-08T21:18:27+00:00