Loading...

KESÄN AIKANA TAPAHTUNUTTA

Viikolla 31 kesätunteja varattavissa kaikilla tasoilla. 

Viikolla 32 syyskausi alkaa ja ratsastamme vakiovuoroilla vuoden loppuun kaikkina muina päivinä paitsi 24.12, 25.12 ja 31.12.

Talli on pesty ja osin maalattu. Hevoset ovat laiduntaneet eivätkä ole kuumasta kesästä yhtään kärsineet. Ihanaa on ollut voida pitää laumat laitumella koko kuukauden, muutamana edellisenä vuonna on ollut niin sateista ja kylmää, että ovat halunneet talliin etuajassa.  Sacce ei ole antanut kiinni edes pienen silmävaivan hoitamista varten, vaan karauttelee tyytyväisenä menemään laumassaan.

Hevoset:

Suruksemme kerromme, että Aku ja Tino laukkaavat vihreämmillä laitumilla. Molemmilla oli jalkavaivoja jo pidemmän aikaa ja ne pysyivät säännöllisellä eläinlääkärin hoidolla pitkään käyttökunnossa. Joskus on raskas päätös tehtävä, kun hevosen olo ei kohene hoidoista huolimatta.Nämä upeat opetusmestarit jäävät muistoihin monille ratsastajille. Kiitämme upeista vuosista.

Keväällä saapuneet Andalusialaiset Kin ja Farco ovat asettuneet hyvin töihinsä, eivätkä ole lomailleet koko heinäkuuta, vaan ovat keränneet taitoja ja voimia syyskautta varten. Englannista saapuu joukkoon vielä Armas Hacendoso, joka on ollut koulutuksessa Kikalla. Armas on kilpaillut muutaman kerran helpoissa luokissa British Dressagen virallisissa kilpailuissa hyvällä menestyksellä ja on valmis siirtymään työelämään.

Popey aloittaa pitkän levon jälkeen kuntoutuksen. Sillä on ollut jännevamma, josta  toipuminen on hidasta. Palaa arvion mukaan töihin syyskuussa.

Lucy on back in business, täynnä tarmoa odottelee ratsastajiaan tallille.

Joukkoon ovat saapuneet lisäksi:

Izotops eli Topi; kymmenen vuotias hyvinkoulutettu allrounder, ystävällinen ja miellyttävä ratsastaa kaikissa lajeissa

Primavera eli  Vera; Upea kahdeksan vuotias Holsteiner tamma, jolla kapasiteettia paljon sekä esteillä että koulussa. Kokeneempien ratsastajien hevonen.

Karamelle eli Melli: kahdeksan vuotias ponitamma, joka on kilpaillut hyvällä menestyksellä 90cm luokissa. Aloittaa kauden kokeneempien junioreiden kanssa ja siirtyy pikkuhiljaa aloittelijoidenkin käyttöön.

Opettajat:

Maiju Kinnula aloittaa syyskauden ja siirtyy äitiyslomalle syyskuun lopussa.

Tervetuloa tutut ja uudet ratsastajat, nähdään tallilla!

Team Primus

Tallilla tapahtuu

KALLE ON POIS

DRIVE-IN TUNTEJA ELO-SYYSKUUSSA

LASTEN JA NUORTEN HEVOSTAIDOT

LASTEN TUTUSTUMISKURSSI 20.8- 24.9

HEVOSTAITOTUNNIT SYYSKAUDELLA

KUULUMISIA TALLILTA

KIKKA SUOMIO SYYSKAUSI

Rataharjoitukset ja kilpailut

2018-07-29T21:21:37+00:00