Loading...

KUULUMISIA TALLILTA

Toivotamme Maiju Kinnulan takaisin töihin äitiyslomalta elokuussa. Kiitämme Lottaa ja Nuppua pitkään jatkuneista äitiysloman sijaisuuksista. Nuppu jatkaa vakiovuoroilla lauantaisin ja lisäksi teemakurssien opettajana. Hanna haluaa irtautua vakiovuorojen opettamisesta, mutta iloksemme jatkaa teemakursseja jatkossakin.

 

Syyskauden opettajat:

Maiju Kinnula maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai ja lauantai

Camilla Verkkoniemi maanantai, tiistaiaamu, keskiviikko ja sunnuntai

Eeva Siivonen tiistai, keskiviikko- ja torstaiaamu ja sunnuntai

Laura Porthan torstai, lauantai ja sunnuntai

Nuppu Kronlund lauantai

Kiki Nyberg keskiviikko

Johanna Riihimäki

 

Säännölliset lisävalmennukset:

Kikka Suomio

Hanna Volanen

Nuppu Kronlund

 

Hevoset:

Wilandra eli Wanda on 9- vuotias rautias tamma. Se on eteenpäin pyrkivä all-rounder, joka hallitsee koulukuviot helppo A-tasolle ja hyppää metrin ratoja. Wandan suku on mielenkiintoinen; sen isä on maailmankuulu Weltmeyer, sen lisäksi suvussa Torihevosta ja täykkäriä.

F.A Chico Dance on 14-vuotias GP-tasoinen kouluhevonen. Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä pitkälle koulutetulla hevosella.

 

Syyskauden tuntivaraukset:

Toukokuussa vapautamme syyskauden vapaat vakiovuoropaikat.

VAKIOVUOROLLA RATSASTAVAT; maksamalla varausmaksun varmistat paikkasi syyskaudelle. Opettajista; otamme toiveet huomioon, mutta emme voi luvata varmaksi opetusta vain tietyn opettajan ryhmässä. Vekslaamme mielellämme aikatauluja kanssasi, kunhan lukujärjestys selkiytyy.

UUDET RATSASTAJAT; ota yhteyttä sähköpostitse (ratsasta@primustalli.fi) kun tuntilista on nähtävillä nettisivuilla Tallilla Tapahtuu sivulla  ja etsitään sinulle sopiva vuoro.

Tietoa toiminnastamme nettisivuilta (www.primustalli.fi). Varaus- ja peruutusehdot sekä hinnasto löytyvät näiltä sivuilta.

Maastoratsastus:

Tule mukaan maastoon. Retki tehdään ratsastajien tason ja toiveiden mukaan. Maastoratsastuksia lisätään kevään ja kesän aikana. Seuraa Extraa. Hinta 50€.

Sunnuntaina 12.5 klo 10-11

Tiistaina 28.5 klo 18-19

Sunnuntaina 2.6 klo 16-17

Sunnuntaina 9.6 klo 10-11

 

Kevätkausi:

Vakiovuorot jatkuvat 20.6 asti. Rästitunnit varattavissa ja ratsastettavissa aina 30.6 asti. Kaikki peruutukset ja rästivaraukset ehtojemme mukaan Extrassa.

Viikolla 26 (24.-30.6) on kesäohjelmaa ja edellä mainitut peruutusehdot koskevat myös näitä tunteja.

Ihania kesähetkiä hevosten kanssa!

Team Primus

Tallilla tapahtuu

Rataharjoitukset ja kilpailut

2019-04-25T14:34:41+00:00