Loading...

HUNTER LUOKAT TUTUSTUMISSARJA

by Devoucoux

 

Hunter/Jumping Seat Equitation on Pohjois-Amerikkalainen  kilpailumuoto. Amerikkalaiset ratsastajat ovat tunnettuja erittäin hyvästä tyylistään ruohonjuuritasolta aina maailman huipulle asti. Hunter Equitation luokat tuottavat ratsastajia, jotka voivat rakentaa esteuransa korkeimmalle tasolle niin halutessaan. Monet maailman huippuratsastajat harjoituttavat perusratsastustaitojaan jatkuvasti Hunter luokissa.

Hunter/Jumping Seat Equitation luokissa arvioidaan ratsastajan kykyä ja tyyliä. Ratsastajia arvioidaan näissä luokissa sekä esteillä että sileällä. Radat voivat sisältää pysähdyksiä, peruutuksia, ravihyppyjä, ratsatusta ilman jalustimia jne.

Esteluokissa ratsastajan tulisi suorittaa rata säilyttäen hyvä istunta ja tyyli läpi radan. Ratsastajan tulee osoittaa taitoa ratkaista radalle rakennetut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla. Ratsastajat pyrkivät suorittamaan varman radan huomaamattomilla, hevosystävällisillä avuilla ja saavat ratsastuksen näyttämään vaivattomalta.

Ratsastusta arvioidaan sekä sileällä että esteillä. Ratsastajan asento esteillä ja niiden välissä, oikean ponnistuspaikan arvioiminen, oikeat tiet esteiden välissä ja vaikuttavuus hevoseen ovat pääosassa.

Miksi Hunter Equitation Suomessa Primus Tallilla:

  • Tuottaa hyvin koulutettuja, tasapainoisia, pehmeitä ja itsevarmoja hevosia, lopputuloksena turvallista esteratsastusta.
  • Tuottaa taidokasta, tasapainoista ja hevosystävällistä ratsatusta sekä analyyttisiä ratsastajia ja valmentajia.
  • Mahdollistaa kokeneille ratsastajille omien taitojen tarkistamista ja kehittämistä.
  • Mahdollistaa ruohonjuuritason ratsastajille hyvän alun kilpailemiseen.

KEVÄTKAUDELLA 2019 PRIMUS TALLI PROUDLY PRESENTS INTRODUCTION TO HUNTER CLASS by Devoucoux:

Dominique Barthelaix suunnittelee ja arvostelee kilpailusarjan tasolla 80 cm.

Perjantaisin klo 18: 15.2, 29.3, 26.4, 17.5 ja finaali 28.6

FINAALIN VOITTAJALLE PÄÄPALKINTONA DEVOUCOUX SATULA!

Tervetuloa osallistumaan ja seuraamaan.

Tervetuloa, Team Primus

Tallilla tapahtuu

Rataharjoitukset ja kilpailut

2019-01-16T14:18:17+00:00