Hinnasto

http://hautplantade.com/?pemeb=opzioni-binarie-simone-giuliani&bfc=fd Senioreiden Kuuden ratsukon ryhmän hinta on 54€/tunti sisältäen peruutusmahdollisuuden ja korvaukset rästitunneilla ilman lisäveloitusta, mahdollisuuden lähettää sijaisratsastajan ja hevosesittelyillan kerran kaudessa.

http://gsc-research.de/gsc/nachrichten/detailansicht/index.html?tx_mfcgsc_unternehmen[uid]=832 Viiden ratsukon aamuryhmän hinta on 62€/tunti sisältäen peruutusmahdollisuuden ja korvaukset rästitunneilla ilman lisäveloitusta, mahdollisuuden lähettää sijaisratsastajan ja hevosesittelyillan kerran kaudessa.

http://bandontour.nl/?nlq=strategieÃÃÃ Ratsastaessasi syyskaudella vakiovuorolla kahdesti viikossa saat yhden ilmaisen itsenäisen ratsastuksen kaudessa. Kolmen vakiovuoron ratsastajat saavat kolme ilmaista itsenäistä ratsastusta kaudessa. Nämä itsenäiset tunnit edellyttävät että pääsääntöisesti itse ratsastat varaamillasi vakiovuoroilla.

http://www.cu.edu.lr/?iyr23=binary-option-min-deposit-50&afa=b6 Ratsastaessasi kevätkaudella useamman kerran viikossa vakiovuorolla tarjoamme erikseen järjestettävän ilmaisen ratsastustunnin kauden aikana. Tämä bonustunti edellyttää, että pääsääntöisesti itse ratsastat varaamillasi vakiovuoroilla.

Buy Tadalafil Tastylia 20mg without prescription Junioriryhmässä on kahdeksan ratsukkoa ja tunnin hinta on 41€ sisältäen peruutusmahdollisuuden ja korvaukset rästitunneilla ilman lisäveloitusta ja mahdollisuuden lähettää sijaisratsastajan. Hintaan sisältyy hevosesittelyilta kauden aikana.

barbara von petersdorff 24option buy strattera no prescription SYYSKAUSI 7.8.-30.12.2017

investire per guadagnare KUUDEN RATSUKON RYHMÄT
maanantaivuorot 20h: 1080€
tiistai-lauantaivuorot 21h: 1134€
sunnuntaivuorot 19h: 1026€

his comment is here VIIDEN RATSUKON RYHMÄT ARKIAAMUISIN
tiistai-torstaivuorot 21h: 1302€

usd sgd forex KAHDEKSAN RATSUKON RYHMÄ
perjantaivuorot 21h: 966€

trading opzioni binarie cos///////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'è JUNIORIRYHMÄT
maanantaivuorot 20h: 820€
tiistai-lauantaivuorot 21h: 861€
sunnuntaivuorot 19h: 779€

TALLI ON SULJETTU 24.-25.12 ja 31.12.2017

my site KEVÄTKAUSI 2.1. – 21.6.2018

http://bti-defence.com/track24/ KUUDEN RATSUKON RYHMÄT
maanantai-tiistaivuorot 24h: 1296€
keksiviikko-torstaivuorot 25h: 1350€
perjantai-sunnuntaivuorot 24h: 1296€

binära optioner bli rik VIIDEN RATSUKON RYHMÄT ARKIAAMUISIN
tiistaivuorot 24h: 1488€
keskiviikko-torstaivuorot 25h: 1550€

his comment is here KAHDEKSAN RATSUKON RYHMÄ
perjantaivuorot 24h: 1104€

follow url JUNIORIRYHMÄT
maanantai-tiistaivuorot 24h: 984€
keskiviikko-torstaivuorot 25h: 1025€
perjantai-sunnuntaivuorot 24h: 984€

TALLI ON SULJETTU 1.1 ja 1.5.2018

Vakiovuoro varataan koko kaudeksi. Vakiovuoron varausmaksu on 100 euroa / viikkotunti. Varausmaksu sisältyy kausihintaan ja se hyvitetään kauden viimeisessä laskutuserässä. Varausmaksua ei palauteta, jos peruutat vakiovuorosi.

Syyskausi 2017 laskutetaan viidessä erässä kuukausittasin etukäteen (heinä-marraskuussa). Erääntynyttä tai maksettua kausimaksuerää ei palauteta, jos peruutat kesken kauden.
Kevätkausi 2018 laskutetaan kuudessa erässä kuukausittain etukäteen (joulu-toukokuussa). Erääntynyttä tai maksettua kausimaksuerää ei palauteta, jos peruutat kesken kauden.

Laskut voi maksaa viitesiirtona pankkitilille tai tallilla pankki- tai luottokortilla. Hyväksymme maksuvälineenä verottajan sääntöjen mukaan Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Virikesetelit, Sporttipassin, Edenredin Ticket Duo-maksukortin, Pay2Go, Eazybreak ja TYKY. (Ei koske omaryhmäläisiä eikä junioreita).

go here Ratsastusseura-, Green Card- ja Green Card Plus -vakuutuksista

Huomioittehan, että kaikkien vakituisten ratsastajien tulee olla joko ratsastusseuran jäseniä tai heillä tulee olla Green Card tai (uutuutena vuonna 2017) Green Card Plus. Ratsastusseurajäsenten edut ja jäseninfo on esillä liiton nettisivuilla: www.ratsastus.fi/liity_jaseneksi.

Green Card-vakuutus tilataan liiton nettisivujen sähköisen lomakkeen kautta (www.ratsastus.fi/greencard) tai vaihtoehtoisesti paperisella tilauslomakkeella. Lomakkeita voi tilata maksutta osoitteesta sari.siltala@ratsastus.fi. Green Cardin hinta vuonna 2017 on 32 €. Green Card on edelleen tarkoitettu vain liiton jäsentallien asiakkaille.

Vuoden 2017 alussa julkaistiin uutuutena Green Card Plus -vakuutus. Green Card Plus -vakuutukseen sisältyy LähiTapiolan urheiluvakuutuksen lisäksi Hippos-lehden vuosikerta (ei muita etuja!). Green Card Plus on hyvä ja edullinen vaihtoehto harrastustaan syventäville kokeilijoille. Green Card Plus -vakuutuksen hinta vuonna 2017 on 62 euroa. Green Card Plus -vakuutus tilataan liiton nettisivujen sähköisen lomakkeen kautta (www.ratsastus.fi/green_card_plus) tai vaihtoehtoisesti paperisella tilauslomakkeella. Lomakkeita voi tilata osoitteesta sari.siltala@ratsastus.fi.

HUOM. Vahinkotilanteissa tietoa suoraan liiton nettisivuilla, www.ratsastus.fi/urheiluvakuutus, josta löytyvät yksityiskohtaiset ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen.

Vakiovuorolla ratsastaminen edellyttää Ratsastusseura Primus Ry:n tai muun SRL:n jäsenseuran jäsenyyttä tai Green Cardin, joka sisältää mm. tapaturmavakuutuksen, joka on pakollinen koulun oppilailla. Primus Talli ei vakuuta asiakkaita.

Lisätietoa jäsenyydestä ja liittymisestä: Ratsastusseura Primus ry
Lisätietoa Green Card-kortista: SRL:n GREEN-CARD

Tervetuloa nauttimaan hevosista ja ratsastuksesta.

© Primus Talli Oy, toteutus mavidi

RSS - Ajankohtaiset uutiset