Maksu- ja peruutusehdot2019-05-07T12:52:14+00:00
Loading...

VARAUKSET

Kevät ja syyskaudella ratsastamme vakiovuoroilla. Kevätkausi on tammi- kesäkuu ja syyskausi on elo- joulukuu.
Team Primuksen ammattilaiset vastaavat opetuksesta.
Vakiovuoron kyselyt ja varaukset sähköpostitse: ratsasta@primustalli.fi

Vakiovuoro varataan koko kaudeksi. Vakiovuoron varausmaksu on 100€ / viikkotunti. Varausmaksu sisältyy kausihintaan ja se hyvitetään kauden viimeisessä laskutuserässä. Varausmaksua ei palauteta, jos peruutat vakiovuorosi kesken kauden.

Ratsastustunnit laskutetaan kuukausittain etukäteen. Erääntynyttä tai maksettua maksuerää ei palauteta, jos peruutat vuorosi.

Ratsastuskurssi- ja kisavaraukset ovat sitovia ja ne laskutetaan etukäteen. Varaukset sähköpostitse ratsasta@primustalli.fi tai EXTRA:ssa

Tietosuojaseloste

MAKSUEHDOT

Syys- ja kevätkausi laskutetaan kuukausittain etukäteen. Erääntynyttä tai maksettua kausimaksuerää ei palauteta, jos peruutat kesken kauden.

Laskutamme sähköpostitse. Kätevä tapa vastaanottaa laskut on hyväksyä verkkopankissa e-lasku.

Laskut voi maksaa viitesiirtona pankkitilille tai tallilla pankki- tai luottokortilla. Muita maksuvälineitä ovat:

                         

   

RATSASTUSSEURA JA VAKUUTUKSET

Vakiovuorolla ratsastaminen edellyttää Ratsastusseura Primus Ry:n tai muun SRL:n jäsenseuran jäsenyyttä tai Green Cardin, joka sisältää mm. tapaturmavakuutuksen, joka on pakollinen koulun oppilailla. Primus Talli ei vakuuta asiakkaita.

Lisätietoa jäsenyydestä ja liittymisestä: Ratsastusseura Primus ry

Ratsastusseurajäsenten edut ja jäseninfo on esillä liiton nettisivuilla: SRL / Ratsastamaan.

Green Card- tai Green Card Plus tilataan liiton nettisivujen sähköisen lomakkeen kautta (LINKKI: OSTA GREENCARD) Lisätietoja: SRL/ Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, puh. (09) 229 45 249.

HUOM. Vahinkotilanteissa tietoa suoraan liiton nettisivuilla, LINKKI: LähiTapiolan urheiluvakuutus, josta löytyvät yksityiskohtaiset ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen.

PERUUTUKSET

Kaikki varaukset ovat sitovia. Viimeistään edellisenä päivänä klo 15 mennessä peruutetun tunnin saa kauden aikana korvata rästitunnilla. Mikäli tuntia ei ole peruttu ajoissa emme korvaa poisjääntiä (koskee myös sairaustapauksia ja muita äkillisesti tulleita esteitä). Poisjäännin voi korvata myös etukäteen.

Peruutus on sitova eli peruutusta ei saa palautettua.

Peruutukset ja rästituntivaraukset tehdään EXTRA:ssa. Emme huomioi sähköpostitse lähetettyä peruutusilmoitusta.

Varattua rästituntia ei voi siirtää eikä poisjääntiä korvata (koskee myös sairaustapauksia ja muita äkillisesti tulleita esteitä).

Äkillisen esteen sattuessa voit lähettää tilallesi sijaisratsastajan, vaikka emme ehtisi vastaanottaa viestiäsi etukäteen.

Kauden vaihtuessa edellisellä kaudella käyttämättä jääneitä tunteja ei korvata.

Voit varata korvaustunnin Extrassa tarjolla oleville rästitunneille. Kannattaa säännöllisesti tarkistaa vaihtoehtoja, rästituntipaikat menevät nopeasti.

Extra on kehitetty asiakkaiden palvelemiseksi parhaalla mahdollisella tavalla ja vapauttaaksemme ammattitaitomme hevosten hyvinvoinnista huolehtimiseen ja ratsastustuntien onnistumiseen.