Maksu- ja peruutusehdot2021-06-13T21:15:50+00:00
Loading...

VARAUKSET

Voit kysyä tunneista ja ratsastuksesta sähköpostitse: ratsasta@primustalli.fi.

Ensimmäinen varaus tehdään sähköpostitse.  Jos sinulla on Extra-tunnukset, voit varata kaikki tunnuksillasi avautuvat tapahtumat Extrassa vapaasti.

Ratsastustunnit, -kurssit ja kisavaraukset ovat sitovia, Voit maksaa varauksesi suoraan Extrassa tai valita vaihtoehdoksi laskun. Varaukset ensisijaisesti EXTRA:ssa tai sähköpostitse sähköpostitse ratsasta@primustalli.fi. Näitä koskee samat peruutusehdot kuin vakiovuoroja.

Tietosuojaseloste

MAKSUEHDOT

Ratsastustunnit veloitetaan etukäteen.

Vakiovuoro varataan koko kaudeksi ja laskutetaan kuukausittain etukäteen. Erääntynyttä tai maksettua kausimaksuerää ei palauteta, jos peruutat kesken kauden.

Vakiovuoron varausmaksu on 100€ / viikkotunti. Varausmaksu sisältyy kausihintaan ja se hyvitetään kauden viimeisessä laskutuserässä. Varausmaksua ei palauteta, jos peruutat vakiovuorosi.

Kaikki muut ratsastustunnit, -kurssit ja rataharjoitukset: Varaus on sitova tehtyäsi sen sähköpostitse tai Extrassa ja se maksetaan kun varaus on tehty. Voit maksaa suoraan Extrassa tai valita maksutavaksi laskun.

Käyttämättä jäänyttä ratsastustuntia koskevaa maksua ei palauteta.

Voit maksaa tunnin varauksen yhteydessä Extrassa tai saada laskun sähköpostitse. Kätevä tapa vastaanottaa laskut on hyväksyä verkkopankissa e-lasku.

Maksuun voi myös hyödyntää työnantajalta saatua liikuntaetua.

Kaikki hinnat sisältävät 10% ALV.

RATSASTUSSEURA JA VAKUUTUKSET

Vakiovuorolla ratsastaminen edellyttää Ratsastusseura Primus Ry:n tai muun SRL:n jäsenseuran jäsenyyttä tai Green Cardin, joka sisältää mm. tapaturmavakuutuksen, joka on pakollinen koulun oppilailla. Primus Talli ei vakuuta asiakkaita.

Lisätietoa jäsenyydestä ja liittymisestä: Ratsastusseura Primus ry

Ratsastusseurajäsenten edut ja jäseninfo on esillä liiton nettisivuilla: SRL / Ratsastamaan .

Green Card- tai Green Card Plus tilataan liiton nettisivujen sähköisen lomakkeen kautta (LINKKI: OSTA GREENCARD) Lisätietoja: SRL/ Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, puh. (09) 229 45 249.

HUOM. Vahinkotilanteissa tietoa suoraan liiton nettisivuilla, LINKKI: Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva, josta löytyvät yksityiskohtaiset ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen.

PERUUTUKSET

Kaikki varaukset ovat sitovia. Viimeistään edellisenä päivänä klo 15 mennessä Extran kautta peruttu ratsastustunti on mahdollista korvata rästitunnilla kauden aikana. Rästituntien ajankohdat ja ryhmäkoot eivät aina vastaa alkuperäisen varauksen tuntia. Mikäli tuntia ei ole peruttu ajoissa ja varaus jää käyttämättä, emme korvaa poisjääntiä, emmekä palauta maksua. Koskee myös sairaustapauksia ja muita äkillisesti tulleita esteitä. Poisjäännin voi korvata myös etukäteen.

Peruutus on sitova eli peruutusta ei saa palautettua.

Peruutukset ja rästituntivaraukset tehdään EXTRA:ssa. Emme huomioi sähköpostitse lähetettyä peruutusilmoitusta.

Varattua rästituntia ei voi siirtää eikä poisjääntiä korvata. Koskee myös sairaustapauksia ja muita äkillisesti tulleita esteitä.

Voit aina lähettää tilallesi sijaisratsastajan, joka ilmoitetaan Extrassa. Myös, vaikka emme ehtisi vastaanottaa viestiäsi etukäteen.

Rataharjoituksiin ja kisoihin ei voi lähettää sijaisratsastajaa.

Kauden vaihtuessa edellisellä kaudella käyttämättä jääneitä tunteja ei korvata.

Voit varata korvaustunnin Extrassa tarjolla oleville rästitunneille. Kannattaa säännöllisesti tarkistaa vaihtoehtoja, rästituntipaikat menevät nopeasti.

Extra on kehitetty asiakkaiden palvelemiseksi parhaalla mahdollisella tavalla ja vapauttaaksemme ammattitaitomme hevosten hyvinvoinnista huolehtimiseen ja ratsastustuntien onnistumiseen.