Hevosesittely

AKVALANGS s. 2007 http://gsc-research.de/gsc/research/hv_berichte/detailansicht/index.html?cHash=97c29c35ff impara il treding Aku on latvialainen ruuna. Se on vielä kehittyvä hevonen, joka osoittaa paljon kykyä kouluratsastukseen. Kokeneiden hevonen toistaiseksi, voi olla sähäkkä liikkeissään. source link
BARBIE II s. 1999 go here http://irinakirilenko.com/?deribaska=binaereoptionen.com-erfahrungen&6a8=32 binaereoptionen.com erfahrungen Barbi on täysveritamma, jolla hyppääminen on veressä. Kuuma ja innokas oppimestari esteratsastukseen. why not try these out
B. MOMERIEE s. 2006 http://www.mongoliatravelguide.mn/?sakson=investire-in-borsa&fbb=8c http://ithu.se/wp-content/uploads/2012/04/2012_vasteras_lasse_bourelius-smorgasbord.jpg Mimmi on kokeneempien ratsastajien herkkä tamma, joka vaatii ratsastajaltaan hyvää kehonhallintaa ja rauhallista mieltä.
BORAS s. 2001 enter site see it here Boris lähtee aina innokkaasti tunnille. Se imee hyvin esteille ja kuumenee hypätessä. Herkkä ja näyttävä hevonen myös kouluratsastuksessa. Boris on kokeneempien ratsastajien hevonen. Sen isä on belgialainen esteori Darco, joka menestyi upeasti kansainvälisillä esteradoilla.
CALGARY s. 2006 go to link http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-208330.html Calgary on virolaisruuna. Sillä on kokoa ja näköä riittämiin. Calgary on kilpaillut hyvällä menestyksellä kansallisissa esteluokissa ja taipuu myös kouluratsastukseen. Isot liikkeet, rauhallinen luonne. More about the author
CARANA s. 2007 click site world free dating sites Carana on nuori ja ystävällinen tamma. Se on kilpaillut esteratsastuksessa. Carana on yritteliäs ja sopii monenlaisille ratsastajille kumpaankin lajiin.
CARLEONE s. 2003
Leo on iso ja sympaattinen ruuna. Sillä on laajat liikkeet ja se hyppää hyvin. Ratsastaessa herkkä, joten vaatii vakaan ratsastajan.
CARTINI s. 2003

Cartini on suuri kimo ruuna, joka hurmaa ratsastajansa. Se toimii moitteettomasti molemmissa lajeissa. Kokeneemmat ratsastajat pääsevät nauttimaan Cartinin yhteistyöhalukkuudesta ja osaamisesta. Varaa aikaa hoitamiseen, sillä Cartini rakastaa piehtarointia.
CHARMEUR III s. 2001

Sauli on saksalainen ruuna, joka on pitkälle koulutettu kouluratsastuksessa. Sillä on hyvä itsetunto ja se vaatii ratsastajaltaan täyden keskittymisen, jotta se antaa parastaan. Kiltin luonteensa ansiosta se sopii monen tasoiselle ratsastajalle ja suorittaa aina kulloisenkin vaatimustason mukaan.
CHREVI'S COMBARDO s. 2003.

Kalle on Kikan kouluttama tanskalainen ruuna, sillä on voittoja kansallisista luokista. Moottorin lähtiessä käyntiin Kallella on isot ja joustavat liikkeet, joissa on helppo istua. Vierailee satunnaisesti helpoilla estetunneilla.
COME BACK s. 2007

Kamu on hollantilainen puoliverinen. Se on isolla askeleella liikkuva tasainen all round hevonen. Kiltti luonteinen hevonen, joka on kilpaillut esteissä 110cm tasolla.
DISCUS s. 2008

Discus on kilpaillut esteratsastuksessa. Discus on miellyttävä ja herkkä hevonen koulu- ja esteratsastukseen. Sillä on letkeät liikkeet, joissa on helppo istua. Discus pitää harjaamisesta ja on seurallinen karsinassa.
ELSE JOHANNA s. 2003

Elsa on hollantilainen ponitamma, joka taipuu moneen menoon. Hyppää tarvittaessa kovaa ja korkealta. Reipas ja työteliäs ikiliikkuja.
ERROL FLYNN s. 2004.

Eetu on lehmänkirjava all round Oldenburg hevonen. Lempeän luonteensa ansiosta Eetu sopii kaikille ratsastajille ja vierailee satunnaisesti myös lasten tunneilla. Eetun moottorin lähtiessä käyntiin siitä kuoriutuu näyttävä ja urheilullinen hevonen. Erittäin kiltti hoitaessa.
EXKURS s. 2006

Ekku on upealiikkeinen saksalainen urheiluhevonen. Se on hurmannut monia ratsastajia asenteellaan ja laadullaan. Ekku on osaava sekä koulussa että esteillä. Se on utelias ja seurallinen karsinassa.
FAUNA s. 2008

Fauna on lempeä luonteinen ja nöyrä ratsu, joka tekee töitä sekä lasten että aikuisten kanssa. Se on Tinker- risteytys, jonka kanssa voi mennä sekä esteitä että koulua. Fauna on pieneksi hevoseksi isoliikkeinen.
FELLINI s. 2006

Fellini on sympaattinen ruuna, joka on kiinnostunut kaikesta ympärillä olevasta. Todella seurallinen ja positiivisella asenteella varustettu hevonen. Fellini on kilpaillut nuorten hevosten koululuokkia ja hyppää mielellään. Se sopii monille ratsastajille kiltin luonteensa ansiosta. Sama isä kuin Forellalla.
FLOURIAN s. 1997

Olli, Kikan GP-ratsu, ei paljon esittelyjä kaipaa. Tämä upea herrasmieshevonen on kansainvälisiltä kouluradoilta eläköidyttyään siirtynyt oppimestarin tehtäviin. Näet Ollin tunneilla silloin tällöin.
FOORDI s. 2007

Foordi on herkkä suomenhevosruuna. Sen isä on kuuluisa jalostusori Pilven Poika. Foordi vaatii ratsastajaltaan vakaata istuntaa ja herkkiä apuja. Kokeneiden ratsastajien kouluhevonen.

FORELLA s. 2005

Forella on kiltti ja tasainen tamma, joka sopii kaikille ratsastajille. Forella on kilpaillut helpoissa luokissa koulussa ja esteillä. Sama isä kuin Fellinillä.
GANDALF DE KALVARIE s. 2006

Gandalf on miellyttävä ja yritteliäs hevonen, johon monet ratsastajat ovat ihastuneet. Gandalf on kilpaillut esteillä. Sillä on isot, mutta pehmeät liikkeet. Gandalf on kiltti hoitaessa, mutta herkkä päästä.
HAGELS BRILLIANT LADY s. 2006

Lady on Suomessa syntynyt herkkä tamma. Sen molemmat vanhemmat ovat kilpailleet kouluratsastuksessa. Hieman ujo hevonen tarvitsee pehmeäkätisen ja määrätietoisen ratsastajan. Hieno liikkeinen kouluhevonen.
IRCO MEGA s. 2002

Iiro on ruotsissa syntynyt lumoava kimo, joka on hypännyt kansainvälisellä tasolla Ruotsissa. Tämän hevosen kapasiteetti ei lopu vaativammankaan ratsastajan kanssa. Maijun ratsastamana osallistuu Arthur Kottaksen kouluvalmennuksiin. Tallin silmäterä.
LATE ARNOLD s. 1999

Arska on osaava ja kokenut parkettien partaveitsi, joka hallitsee koulukuviot ja hyppääkin mukavasti. Paljon kilpaillut hevonen.
LEIJONAMIELEN ASLAN s. 2010

Seurallinen poni Aslan on luotettava tunneilla ja innokas oppimaan uutta Marjon koulutuksessa.
LUCY III s. 2001

Lucy on nimestään huolimatta herrasmies poni. Kiltti ja rauhallinen luonteeltaan. Lucyltä löytyy paljon ponnua esteillä. Se on osallistunut useampana vuonna ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksiin.
POLONEES s. 2001

Nemo on hollannissa asunut Eestinhevonen. Se on pitkälle koulutettu ja paljon kilpaillut sekä esteissä että koulussa. Kiltti luonteinen iso poni.
RIMINI s. 2004

Minttu on estepainotteinen isolaukkainen hevonen, jolla pääsee yli isommastakin esteestä.
SACEUR VAN HERIKHAVE s. 1999

Sacce on kokenut hollantilainen herrasmies, joka valloittaa ratsastajat osaamisella ja täsmällisyydellä. Sacce on kilpaillut menestyksekkäästi nuorten hevosten esteluokkia Irlannissa. Hallitsee myös vaikeat kuviot kouluratsastuksessa.
SG DAVID s. 2003

David on laadukas Suomessa syntynyt kouluhevonen. Kokeneet ratsastajat saavat Davidistä paljon irti. David on seurallinen ja miellyttävä hoitaessa.
ULRIDA s. 2001

Selma on kookas kimotamma. Se on kilpaillut paljon kansallisella ja kansainvälisellä tasolla esteratsastuksessa. Varsinainen oppimestaritar, jonka kanssa voi harjoitella sekä este- että kouluratsastuksen saloja. Sympaattinen hevonen, joka palvelee ratsastajiaan parhaansa mukaan aina.
VEFS s.2002

Veksi on latvialainen osaava kouluratsu. Älykäs ruuna, jolla on pehmeät askeleet. Nauttii seurasta.
VEKS s. 2002

Veikko on hevonen, josta löytyy isoa liikettä ja hyvää työmoraalia. Veikko on sosiaalinen hevonen, joka vaatii määrätietoista käsittelyä.
WASHINGTON s. 2003

Tino on entinen kilpahevonen, joka on kilpaillut esteillä 135cm- tasolle asti. Vilkasluonteinen hevonen, jonka ajatuksen juoksuun täytyy päästä mukaan. Se on osaava hevonen myös kouluratsastuksessa.
Upealla Tinolla on paljon annettavaa laatutietoisimmallekin ratsatajalle.

http://creatingsparks.com/?endonezit=channel-buy/sell-binary-options-indicator © Primus Talli Oy, toteutus mavidi

http://svahn.it/?rest_route=/oembed/1.0/embed
RSS - Ajankohtaiset uutiset