NETTIPALVELU EXTRA 2018-01-03T16:44:28+00:00
Loading...

NETTIPALVELU EXTRA

www.primustalli.fi/extra

Extrassa hallinnoit tuntiasi ja voit ilmoittautua kursseille, tunneille ja kisoihin. Nopein tapa varmistaa paikkasi haluamallesi tunnille on ilmoittautua Extran kautta.

Extran kautta viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä peruutetun tunnin saa kauden aikana korvata. Mikäli tuntia ei ole peruttu ajoissa emme korvaa poisjääntiä (koskee myös sairaustapauksia ja muita äkillisesti tulleita esteitä). Poisjäännin voi korvata myös etukäteen. Varattua rästituntia ei voi siirtää eikä poisjääntiä korvata (koskee myös sairaustapauksia ja muita äkillisesti tulleita esteitä).

Emme huomioi sähköpostitse lähetettyä peruutusilmoitusta.

Äkillisen esteen sattuessa voit lähettää tilallesi sijaisratsastajan, vaikka emme ehtisi vastaanottaa viestiäsi etukäteen. Peruutetulle tunnille ei voi lähettää sijaisratsastajaa.

Kannattaa säännöllisesti tarkistaa vaihtoehtoja, rästituntipaikat menevät nopeasti.

Voit Extrassa tarvittaessa ilmoittaa myös rästitunnille sijaisratsastajan.

KIRJAUTUMISOHJE

LINKKI: EXTRA

Tunnus on tallille ilmoittamasi sähköpostiosoite. Jokaisella ratsastajalla on oma salasana.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla valitse ”minulla ei ole tunnuksia / olen unohtanut salasanani”. Syötä sitten sähköpostiosoitteesi.
Jos perheessä on useampi ratsastaja samalla sähköpostiosoitteella ohjelma pyytää sinua lisäämään asiakasnumeron. Se löytyy Primus Tallin lähettämästä laskusta.

Tämän jälkeen saat sähköpostiin tunnuksen ja salasanan, joita tarvitset kirjautuaksesi Extra-palveluun.

Voit Omat tiedot-sivulla päivittää yhteystietosi ja myös vaihtaa tunnusta ja salasanaa.