NETTIPALVELU EXTRA2022-09-19T13:56:34+00:00
Loading...

NETTIPALVELU EXTRA

Linkki Extra-palveluun: http://extra.primustalli.fi

MIKÄ ON EXTRA

Extrassa hallinnoit tuntiasi: yhteystietosi, laskusi, hevosjaot, peruutukset ja rästituntivaraukset – kaikki näkyvillä Extrassa. Voit varata tunteja ja kursseja vakiovuorosi lisäksi. Voit myös lisätä hevostoiveitasi ja kertoa tavoitteistasi oman sivusi kautta!

MITÄ VOIN VARATA

Kaikki tunnuksillasi avautuvat tapahtumat on tarkoitettu sinulle, varaa vapaasti!

PERUUTUKSET JA RÄSTIVARAUKSET

Peruutukset ja rästituntivaraukset tehdään EXTRA:ssa. Emme huomioi sähköpostitse lähetettyä peruutusilmoitusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä klo 15 mennessä (koskee myös kaikkia sairaustapauksia tai äkillisesti tulleita esteitä). Voit rästiä poisjäännin myös etukäteen.

Voit Extrassa myös ilmoittaa sijaisratsastajan tunnillesi tai rästitunnille.

HUOM! Rataharjoituksiin ja kisoihin ei voi lähettää sijaisratsastajaa. Peruutukselle normaali rästitunti.

Varaathan ajoissa korvaustunnin Extrassa tarjolla oleville rästitunneille. Kannattaa säännöllisesti tarkistaa vaihtoehtoja, rästituntipaikat menevät nopeasti.

NETTIMAKSU

Voit Extrassa maksaa varauksesi suoraan verkkopankissa tai luottokortilla. Halutessasi voit myös valita vaihtoehdoksi laskun, jonka saat sähköpostiisi. Sama lasku myös verkkolaskuna, jos sinulla on tämä vaihtoehto käytössä ja osoitetiedot merkittynä. Laskuun tulee laskutuslisä 5€.

KONTAKTI

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia varausten tai maksujen suhteen, ole yhteydessä sähköpostitse laskutus@primustalli.fi

Extra on kehitetty asiakkaiden palvelemiseksi parhaalla mahdollisella tavalla ja vapauttaaksemme ammattitaitomme hevosten hyvinvoinnista huolehtimiseen ja ratsastustuntien onnistumiseen.

KIRJAUTUMISOHJE

LINKKI: EXTRA

Talli lähettää sinulle sähköpostiin kirjautumisohjeen kun olet varannut ensimmäisen tunnin.

Tunnus on tallille ilmoittamasi sähköpostiosoite. Jokaisella ratsastajalla on oma salasana.

Linkki: Tietosuojaseloste