Loading...

HEI,

Ratsastusinnostusta on paljon ja monet haluavat kokeilla ratsastusta Primus Tallilla. Tarjoamme jonkin verran mahdollisuuksia satunnaisille kokeilijoille, mutta pääpaino toiminnassamme on vakioratsastajiemme palvelemisessa. Tämä mahdollistaa sekä ratsastajien kehittymisen, että luo hevosille systeemin, jossa niitä ratsastetaan ja käsitellään mahdollisimman yhteneväisesti. Näin pystymme kokemuksemme mukaan huolehtimaan hevosten päivittäisestä hyvinvoinnista parhaamme mukaan ja luomaan myös hevosille mahdollisuuden kehittyä.

Haluamme uskoa mahdollisuuteen, jossa ratsastuskoulutyö voi olla hevosta kehittävää,eikä ainoastaan kuluttavaa. Jokaisella ratsastajalla ja ratsastustunnilla on merkitystä hevosen elämänkaaressa.

Extrasta löydät sinulle mahdolliset tapahtumat varattavaksi. Suuri osa  tapahtumista avautuu vain vakiovuororatsastajille ja silloinkin olemme valmiiksi huolehtineet, että voit aina varata sinulle avautuvat tapahtumat, jotka ovat tasoltaan sinulle sopivia.

Kevään vakiovuorot eivät avaudu varattavaksi Extrassa ja näitä vuoroja voit tiedustella sähköpostitse ratsasta@primustalli.fi

VAKIOVUOROT KEVÄT 2021:

Kuuden ratsastajan ryhmät, hinta 60€:

MAANANTAI klo 21-22 , uusi ryhmä 6 paikkaa, Kiki Nyberg ja Nuppu Kronlund

LISÄKSI neljän ratsukon ryhmä, hinta 80€:

TIISTAI 21.15-22 , uusi ryhmä 4 paikkaa, Kiki Nyberg, koko maneesi useimiten käytössä

HUOM! Opettajan nimi ryhmän perässä kertoo sovituista työvuoroista ja lukujärjestyksestä. Emme myy ratsastusta vain tietyn opettajan ohjauksessa. Opettajasi on aina Team Primuksen ammattilainen.

Estetunteja on kysytty lisää ja pyrimme järjestämään drive-in estetunteja säännöllisemmin tammikuusta alkaen. Useimmiten perjantaisin tai lauantaisin.

Kevätkaudelle lisäksi; rataharjoituksia, valmennusryhmiä. Tästä tietoa marraskuun aikana. Seuraa Extraa ja nettisivuja.

Ole yhteydessä, jos sinulla on toiveita tuntiesi suhteen, palvelemme mielellämme kaikissa ratsastukseesi liittyvissä asioissa.

Hyviä ratsastuksia, Kikka Suomio ja Team

Varaukset Extran kautta: https://primusextra.mobiappo.eu/login tai
sähköpostilla ratsasta@primustalli.fi

Tervetuloa, Team Primus

Tallilla tapahtuu

Rataharjoitukset ja kilpailut

2020-10-29T19:17:10+00:00